WATCHLIST

Αποχωρεί και η Κατερίνα Ζαρίφη από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Μετά την ανακοίνωση του τηλεοπτικού "διαζυγίου" του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ελένης Μενεγάκη μέσω instagram από τον ίδιο τον δημοσιογράφο, ήρθε η αποκάλυψη της Τζωρτζέλας Κόσιαβα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για αποχώρηση και της Κατερίνας Ζαρίφη.

Σύμφωνα με την Τζωρτζέλα και τα όσα είπε στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ να στα Πω, η Κατερίνα Ζαρίφη είναι η δεύτερη σταθερή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, η οποία θα αποχωρήσει μετά από 11 χρόνια. Θυμίζουμε ωστόσο ότι οι 2 γυναίκες είχαν διακόψει τη συνεργασία τους άλλη μια φορά μέσα σ’ αυτό το διάστημα.

“Εκκρεμεί ένα ραντεβού με τον Alpha, με διευθυντικό στέλεχος, την Ιζαμπέλα Σασλόγλου, για το εάν η Κατερίνα Ζαρίφη θα παραμείνει στο ενεργητικό του Alpha. Από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αποχώρησε” δήλωσε η Τζωρτζέλα συμπληρώνοντας με πληροφορίες από το παρασκήνιο της αποχώρησης του Γρηγόρη Γκουντάρα: “Η πρόταση ήταν να παραμείνει πίσω από τις κάμερες αλλά με μείωση μισθού. Ο Γρηγόρης δεν δέχτηκε τη μείωση μισθού” αποκάλυψε η δημοσιογράφος.