ΣΕΙΡΕΣ

American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace: Η σειρά που η οικογένεια Versace δεν θέλει να δεις ποτέ

Rose Hartman/Archive Photos/Getty Images

Η τηλεοπτική σειρά που πραγματεύεται την πολύκροτη δολοφονία του Ιταλού σχεδιαστή Gianni Versace έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το μακρινό 2018. Το “American Story- The Assassination of Gianni Versace” γεννήθηκε και υπάρχει χωρίς τις ευλογίες της οικογένειας. Ό,τι πέτυχε, το κατάφερε υπό τους αφορισμούς των Versace.

 

Ούτε η Donatella ούτε κανείς άλλος από τη φαμίλια του αδικοχαμένου fashion designer δεν εγκρίνει τον τρόπο που παρουσιάζεται το χρονικό της δολοφονίας του. Αν δεν την έχεις δει ακόμα και ό,τι διάβασες παραπάνω σε ιντρίγκαρε, έχεις μια ευκαιρία να την ξεκινήσεις, αφού η σειρά American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace παίζει αυτές τις μέρες- και μέχρι τις 9 Ιανουαρίου, στον ΣΚΑΪ.

American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace- Το trailer:

Η δυσαρέσκεια έγινε γνωστή κι επίσημα από τα μέλη της οικογένειας, μέσω δηλώσεων. Όσα βλέπεις στη σειρά, αναφέρει η οικογένεια, δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα συνέβησαν στην πραγματικότητα. «Η οικογένεια Versace δεν έχει εξουσιοδοτήσει ούτε έχει οποιαδήποτε συμμετοχή στην τηλεοπτική σειρά για τον θάνατο του Gianni Versace. Επειδή κανείς μας δεν εξουσιοδότησε το βιβλίο στο οποίο βασίζεται εν μέρει τη σειρά, ούτε έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του σεναρίου, αυτό το σίριαλ θα πρέπει να θεωρείται ως έργο μυθοπλασίας» γράφει η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας.

Βολές κατά της σειράς έχει εξαπολύσει και ο σύντροφος και συνεργάτης του Gianni Versace, Antonio D’ Amico, τον οποίο υποδύεται ο Ricky Martin. H σειρά βασίζεται στο βιβλίο Vulgar Favors που υπογράφει η Maureen Orth του Vanity Fair.

Αφορισμός αλλά και βραβεία

Η σειρά “American Crime Story – The Assassination of Gianni Versace” έχει αποσπάσει 6 Βραβεία Έμμυ -Καλύτερης μίνι σειράς, Α’ Αντρικού Ρόλου σε μίνι σειρά ή τηλεταινία (Darren Chris), Καλύτερης σκηνοθεσίας σε μίνι σειρά, τηλεταινία ή δραματικό ειδικό πρόγραμμα (Ryan Murphy), Καλύτερης διανομής ρόλων σε μίνι σειρά, τηλεταινία ή ειδικό πρόγραμμα, Καλύτερων κομμώσεων σε μίνι σειρά, τηλεταινία ή ειδικό πρόγραμμα, Καλύτερου μη προσθετικού μακιγιάζ σε μίνι σειρά ή τηλεταινία- και 2 Χρυσές Σφαίρες -Καλύτερης μίνι σειράς ή τηλεταινίας και Καλύτερου ηθοποιού σε μίνι σειρά ή τηλεταινία (Darren Criss).

Το πρωί της 15ης Ιουλίου 1997, ο Versace έπεσε νεκρός έξω από την υπερπολυτελή έπαυλή του στο Μαϊάμι, χτυπημένος από τις σφαίρες του, κατά συρροή δολοφόνου, Andrew Cunanan. Η υπόθεση συγκλόνισε τους λάτρεις της μόδας και της υψηλής ραπτικής, και ταυτόχρονα προκάλεσε το ενδιαφέρον και την περιέργεια όλων, καθώς ο πραγματικός λόγος που ο δράστης δολοφόνησε τον Versace δεν έγινε ποτέ γνωστός.