CELEBRITIES

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντά γιατί αρνήθηκε το “Bachelor” του ΑΝΤ1

NDP Photo Agency

Το νέο project του Αnt1 που θα βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι το «The Bachelor». Όπως είχε γίνει γνωστό οι υπεύθυνοι του καναλιού ήθελαν πάρα πολύ τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η πρόταση έγινε κι εκείνος αρνήθηκε.

Μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και εξήγησε το λόγο που τον έκανε να πει το όχι. Απ’ ό,τι φαίνεται ο νικητής του Survivor εξαργυρώνει την επιτυχία του κάνοντας πολύ προσεκτικά βήματα.

«Είμαι κοντά στο να πάρω κάποιες αποφάσεις. Πρέπει κάποια πράγματα να τα δω και με τους συνεργάτες μου. Έχουμε αρκετές προτάσεις και όπου να ‘ναι πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Είπα ένα πολύ δύσκολο όχι σε μια πολύ σοβαρή πρόταση από τον όμιλο του ΑΝΤ1. Θεωρώ ότι είναι κάτι το οποίο δεν είναι πολύ κοντά σε εμένα. Και δεν εννοώ το φλερτ και όλο αυτό με το project, εννοώ το να εξωτερικευτεί όλο αυτό. Νομίζω ότι δεν είναι τόσο πολύ κοντά σε εμένα. Το να φαίνεται αυτό στον κόσμο. Νομίζω ότι είναι κάτι που αφορά στην προσωπική μου ζωή και δεν μπορώ να το κάνω παιχνίδι, αν και είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό project.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency