ANT1

Η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη στον ΑΝΤ1

Ένα από τα πρόσωπα που ήθελε διακαώς ο ANT1 ήταν και είναι ο Γιώργος Μαυρίδης. Μετά τη συμμετοχή του στο Nomads παρέμεινε στο δυναμικό του σταθμού χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί ένα project. Τελικά βρέθηκε. Ο Γιώργος θα παρουσιάσει το ''Beat Buzzer''.

Θα ταξιδεύει με ένα αυτοκίνητο σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας έχοντας διάσημους συνεπιβάτες. Τα πρόσωπα αυτά θα καλούνται να βρουν το τραγούδι που παίζει στο αυτοκίνητο ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνουν το τοπίο.

Οι παίκτες του πρώτου επεισοδίου προέρχονται από το Nomads και είναι στενοί φίλοι του Γιώργου Μαυρίδη. Νίκος Αναδιώτης, Γιώργος Κατσινόπουλος, Δήμητρα Φραντζή και Ειρήνη Ζάχου.

«Η πρώτη παρέα του Beat Buzzer τελείωσε το παιχνίδι. Δοκιμασίες, ανταγωνισμός και γέλιο μέχρι δακρύων από το group του Nomads» γράφει η λεζάντα της πρώτης φωτογραφίας στον επίσημο λογαριασμό του Beat Buzzer στο Instagram.

 

«Το Beat Buzzer είναι εδώ. Μία ιδέα, ένα παιχνίδι, ένα αυτοκίνητο, όμορφες παρέες, χιλιάδες τραγούδια, απίστευτες δοκιμασίες και πάνω από όλα άπειρο γέλιο * κλάμα», έγραψε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ξέχασα να γράψω “Μία πόλη Θεσσαλονίκη”».

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/georgemavridis_tattooligans