DANCING WITH THE STARS

Dancing with the Stars: Ο Γιώργος Λιάγκας θα καθίσει στην κριτική επιτροπή

Τι κι αν το Late Night διεκόπη. Ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει δυνατό χαρτί για τον ΑΝΤ1 για αυτό και οι προτάσεις είναι πολλές. Ο ίδιος μάλιστα επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως συζητήσεις γίνονται και συγκεκριμένα για δύο project.

«Επειδή διαβάζω για ‘μενα πράγματα που ούτε εγώ γνωρίζω. 1. Δεν φεύγω απο τον ΑΝΤ1. 2. Δεν φεύγω απο την ψυχαγωγία, αλλά παραμένω και δημοσιογράφος. 3. Συζητάω με το κανάλι για παραπάνω από ένα πρόγραμμα. 4. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα πουθενά, ούτε σε ώρες, ούτε σε ομάδες, ούτε σε κόνσεπτ.»

 

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλο στην «Φωλιά των Κου Κου» αναφέρει πως ο Γιώργος Λιάγκας θα καθίσει στην κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars. Ο Κωνσταντίνος Ρήγος έχει πολλές υποχρεώσεις φέτος, καθώς είναι ο νέος διευθυντής του Μπαλέτου της Λυρικής Σκηνής οπότε η θέση «φωνάζει» Γιώργος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στην εν λόγω θέση καθώς η πρόβα τζενεράλε έχει ήδη γίνει με τον παρουσιαστή να βρίσκεται ως guest κριτής στον προηγούμενο κύκλο.

Ένα φρεσκάρισμα μνήμης, να πέσει το βίντεο.