GREY'S ANATOMY

Μπορεί να ξαναδούμε την Cristina Yang στο Grey’s Anatomy

Πριν λίγες μέρες συζητούσαμε την (κατά κάποιο τρόπο) επιστροφή της Cristina Yang και του George O'Malley στο ''Grey's Anatomy'', που θα γίνει στο 300ο επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς. Φαντάσου, λοιπόν, τι νιώσαμε όταν διαβάσαμε πως o Kevin McKidd ή αλλιώς ο Owen Hunt της καρδιάς μας ελπίζει να δει ξανά στο πλευρό του την Cristina.

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ;;;

Όπως είπε στη συνέντευξή του στο Entertainment Tonight, η Cristina και ο Owen ήταν το αγαπημένο του ζευγάρι στη σειρά γιατί ήταν ιδιαίτερα παθιασμένοι και αγαπούσαν πολύ ο ένας τον άλλον, ”Πέρασαν πολλά οι δυο τους” είπε χαρακτηριστικά (εμάς το λες Kevin μου;;) ενώ πρόσθεσε ότι η Sandra Oh, με την οποία μιλάει τακτικά σχολιάζει πάντα την εξέλιξη του τηλεοπτικού της πρώην συζύγου.

”Όταν ο χαρακτήρας μου παντρεύτηκε την Amelia, ζήλεψε και μου έλεγε ότι δεν είναι σωστό” (λιώνουμε!) είπε στη συνέντευξη ενώ όταν της δήλωσε ότι μάλλον χρειάζεται να επιστρέψει η Cristina στο Seattle για να αλλάξουν τα πράγματα εκείνη απάντησε ”Θα δούμε”.

ΝΑ ΔΟΥΜΕ SANDRA MOY ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

”Ελπίζω να γυρίσει, πιστεύω ότι θα ήταν πολύ ωραία αν γινόταν και η επιστροφή της θα άλλαζε τα πάντα. Είναι φανταστική ηθοποιός, μου λείπει ακόμα και σήμερα” δήλωσε και εμείς τον στηρίζουμε ΑΠΟΛΥΤΑ.