WATCHLIST

Η ανακοίνωση του Γιάννη Λάτσιου για το Ράδιο Αρβύλα

Σε συνάντησή του με δημοσιογράφους στο πλαίσιο της ενημέρωσης για το νέο πρόγραμμα του ANT1 την σεζόν 2017-2018, ο διευθυντής προγράμματος, marketing και επικοινωνίας του σταθμού, Γιάννης Λάτσιος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Αντώνη Κανάκη και αναφέρθηκε αρκετά στο Ράδιο Αρβύλα.

Ο Γιάννης Λάτσιος λοιπόν, αφού χαρακτήρισε το Ράδιο Αρβύλα ως την “πιο σημαντική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης” είπε τα εξής: “Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε αυτή την εκπομπή. Αυτό που έγινε πέρυσι ήταν λάθος”, αναφερόμενος στο γεγονός ότι η τηλεοπτική δουλειά του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του έβγαινε στον αέρα κάθε δεύτερη Δεύτερα του μήνα.

Αποκάλυψε μάλιστα πως επιθυμία του καναλιού είναι το Αρβύλα να γίνει ξανά εβδομαδιαία εκπομπή και πως θεωρεί ότι θα υπάρχει θετική έκβαση. Μάλιστα μας υποσχέθηκε και νέες εξελίξεις όσον αφορά σε ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα.
“Τους τιμούμε και τους σεβόμαστε. Πολλές φορές διαφωνούμε μαζί τους κι άλλες συμφωνούμε, αλλά πάντα έχουν ελευθερία λόγου” είπε χαρακτηριστικά για τα τρομερά παιδιά του Ράδιο Αρβύλα.