ANT1

Η διπλή επιστροφή του “Ράδιο Αρβύλα” και η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη

NDP Photo Agency

Τα τελευταία δύο χρόνια ο ΑΝΤ1 επενδύει συστηματικά στο χτίσιμο της late night ζώνης με τον Γιάννη Λάτσιο να έχει δηλώσει πως το κανάλι ποντάρει πολλά σε αυτή τη ζώνη. Οι δοκιμές πολλές με τελευταίο εγχείρημα την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα που έληξε πριν ολοκληρώσει τον κύκλο της. Η ανακοίνωση του σταθμού για την επιστροφή του ''Ράδιο Αρβύλα'' ενημέρωνε και για το νέο ρόλο του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος από σήμερα και (τουλάχιστον) μέχρι το 2021 θα αναλάβει το γενικότερο σχεδιασμό και την καλλιτεχνική επιμέλεια της ζώνης αυτής.

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του από την Δευτέρα 5 Μαρτίου μετακομίζουν με το «Ράδιο Αρβύλα» στη late night ζώνη, έως και δύο φορές την εβδομάδα. Δευτέρα και Τρίτη, στις 00:15, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη.

 

Παράλληλα, από την Τετάρτη 7 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη, ο παρουσιαστής θα είναι στον αέρα της βραδινής ζώνης του ΑΝΤ1 με τη νέα του εκπομπή.

Για το ξεκίνημα θα είναι η πρώτη εκπομπή στην ιστορία που θα βγει χωρίς τίτλο, έστω και για ένα επεισόδιο, αφού ο τίτλος θα αποφασιστεί μαζί με τους τηλεθεατές στην πρώτη εκπομπή.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα βραδινό talk show το οποίο θα έχει ως σταθερά τη μουσική, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την πολιτική, την επικοινωνία, χωρίς όμως κανέναν περιορισμό στη θεματολογία ή τους καλεσμένους.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency