Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Έρχεται η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε ρόλο- έκπληξη

Main Image

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έρχεται στην πετυχημένη σειρά του Alpha.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του κοινού είναι η κωμωδία ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'', που προβάλλεται στον Alpha. Στο ήδη πετυχημένο cast έρχεται να προστεθεί και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η 'Ζούμπι' της καρδιάς μας, η οποία θα υποδυθεί την μαμά του Μπάμπη και θα φέρει τα πάνω- κάτω στη ζωή του γιου της και της φίλης του, Ξένιας.

Η ηθοποιός μίλησε για αυτό το ρόλο στο ΜΥtv και είπε δυο λόγια την ιστορία της μαμάς Σοφίας, ''Υποδύομαι τη μαμά του Μπάμπη, μια λουσάτη Θεσσαλονικιά, με καταγωγή από τον Πόντο, η οποία κάνει ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι του γιου της μέσα στη νύχτα. Πάω στο σπίτι τους πολύ στεναχωρημένη, επειδή ο άλλος μου γιος, ο Σάββας, ενώ μου είπε ότι θα μου πάρει κινητό, δεν το έκανε. Είναι η κλασική πεθερά. Οι Πόντιες πεθερές έχουν τόση αδυναμία στους γιους τους που και κόντα να μην έχουν με τις νύφες τους, πάντα κρατούν μια στάση υπεροχής και όταν η πεθερά νιώθει ότι είναι αρχηγός , η νύφη βρίσκεται σε άμυνα'' είπε χαρακτηριστικά.

ADVERTISING
ADVERTISING

Επίσης συμπλήρωσε ότι πέρασε υπέροχα στα γυρίσματα ενώ συνάντησε και συνεργάτες από τη σειρά ''Παρά 5'', κάτι που την συγκίνησε.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.