NETFLIX

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της 4ης σεζόν της σειράς “Black Mirror”

Η πετυχημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας ''Black Mirror''’, που προβάλλεται στο Netflix, επιστρέφει στις οθόνες μας την τελευταία Παρασκευή του 2017, στις 29 του μήνα. Το πρώτο trailer της 4ης, πολυαναμενόμενης σεζόν ανέβηκε πριν λίγα λεπτά στα social media με το σχόλιο ''Black Friday'', γεγονός που μας προϊδεάζει για τα επεισόδια που θα δούμε.

Τις τελευταίες εβδομάδες το κοινό είχε την ευκαιρία να ρίξει μια πρώτη ματιά στα επεισόδια της 4ης σεζόν, ένα εκ των οποίων έχει σκηνοθετήσει η Jodie Foster, το οποίο έχει τον τίτλο ”Arkangel” και σχολιάζει τον τρόπο που προστατεύουν οι γονείς τα παιδιά τους. Όπως όλα τα επεισόδια της σειράς μέχρι στιγμής, έτσι και αυτά που θα δούμε στις 29 Δεκεμβρίου, πραγματεύονται (με έναν ανατριχιαστικό και τρομακτικό τρόπο) τη σχέση του ανθρώπου με την τεχνολογία και πώς αυτή υπερβαίνει τα όρια και επηρεάζει αρνητικά τη ζωή του.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν οι δημιουργοί κατάφεραν να ξεπεράσουν την μαγεία του ”San Junipero”, του 4ου επεισοδίου της 3ης σεζόν, που κέρδισε τις καρδιές μας και 2 Emmy (Σεναρίου και Καλύτερης Τηλεταινίας).