NOMADS

Nomads Μαγαδασκάρη: Οι επώνυμοι που συζητούν και το όνομα “έκπληξη” από το Big Brother

Η απόφαση του ΑΝΤ1 να επαναφέρει το Nomads, πλήρως ανανεωμένο από τη νέα σεζόν, είναι η πρώτη μεγάλη ανακοίνωση στα τηλεοπτικά πράγματα που παίρνει σάρκα και οστά. Το reality φτιάχνει βαλίτσες για Μαγαδασκάρη, ανανεώνεται σε επίπεδο περιεχομένου και παρουσιαστή και οι υπεύθυνοι του σταθμού βρίσκονται σε συνεχείς επαφές για τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν τις ομάδες του. Κι αν για τους απλούς, καθημερινούς πολίτες θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την πρεμιέρα για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες, οι επώνυμοι που μιλούν με ΑΝΤ1 για το παιχνίδι είναι ήδη πολλοί και ενδιαφέροντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ladylike, ο σταθμός έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους παρακάτω επώνυμους από το χώρο της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού. Ωστόσο, δεν έχει πέσει για κανέναν η τελική υπογραφή.

Έχουμε και λέμε:

Με τη Μαγαδασκάρη φλερτάρει ο Δημήτρης Βλάχος, που γνωρίσαμε από τις σειρές «Η ώρα η καλή» και «Λατρεμένοι μου γείτονες», αλλά και την σατιρική εκπομπή «Πλάκα Κάνεις» που παρουσίαζε μαζί με τον Σάββα Πούμπουτα στον ΑΝΤ1. Ο Δημήτρης έχει έτσι κι αλλιώς αθλητικές καταβολές, υπήρξε 400αρης, ενώ το τελευταίο διάστημα ασχολείται μανιωδώς με το Crossfit και διαθέτει τον δικό του χώρο προπόνησης στο ΟΑΚΑ.

 

Να θυμίσουμε εδώ πως ο Δημήτρης βρέθηκε ένα βήμα πριν το αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο τον περασμένο Γενάρη, απορρίπτοντας την πρόταση του ΣΚΑΙ για το Survivor κυριολεκτικά στο παρά πέντε.

Με την παραγωγή φαίνεται να συζητά και ο τραγουδιστής Βαλάντης, προκειμένου να συμπεριληφθεί στο cast των επώνυμων παικτών Nomads Magadascar.

NDP Photos

NDP Photos

Συζητήσεις με τους υπεύθυνους του Nomads έχει και το μοντέλο Γιώργος Καράβας, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων και με τον γαλλικό οίκο Hermes. Τα τελευταία χρόνια, το μοντέλο έκανε τα πρώτα του βήματα και στην υποκριτική.

NDP Photos

NDP Photos

Βαλίτσες για την τροπική Μαγαδασκάρη ενδέχεται να κληθεί να ετοιμάσει και η thai fighter Κάτια Τσοβγκάν, η οποία στο παρελθόν έχει υπάρξει μια εκ των τεσσάρων κορυφαίων αθλητριών στον κόσμο στο Muay Thai.

#photoshooting #mtgpathens #fighting #gettingready #muaythai #tingerbell #madeindiamondcamp 16/6/2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Tsovgkan ® (@katia_tsovgkan) στις

 

Από τον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής, συζητά επίσης για την συμμετοχή του στο Nomads, ο Άγις Εμμανουήλ, τον οποίο οι 30+ στην Ελλάδα θα θυμούνται από τη σειρά του MEGA «Θύματα Ειρήνης» στην οποία και πρωταγωνιστούσε με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

 

Τέλος, από τον χώρο της τηλεόρασης για το παιχνίδι συζητούν με το κανάλι ο Πρόδρομος Καθηνιώτης, η Αννίτα Ναθαναήλ και η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Ο σκοπελίτης πρώην παίκτης του Big Brother φαίνεται πως ζήλεψε την δόξα του συμπατριώτη του Ντάνου και θέλει να επιστρέψει στο reality, τηλεοπτικό είδος που τον έκανε αναγνωρίσιμο στο ευρύ κοινό πριν 17 ολόκληρα χρόνια.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!