NOMADS

Nomads: To εντυπωσιακό trailer, οι κανόνες και οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Εν αναμονή της πρεμιέρας του "Nomads", ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε στο "Πρω1νό" του ΑΝΤ1, για να δώσει συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά.

Το παιχνίδι επιβίωσης ξεκινά στις 2 Οκτωβρίου και είδαμε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό τρέιλερ στο πρωινό.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης κάθισε απέναντι από τη Φαίη και εξήγησε τι ακριβώς θα δούμε από αυτό το “reality επιβίωσης της επόμενης μέρας”.

 

Κανόνες παιχνιδιού

21 παίκτες, χωρισμένοι σε τρεις ομάδες των 7: διάσημοι άνθρωποι από τη showbiz, καταξιωμένοι αθλητές και τέλος καθημερινοί άνθρωποι. Οι ομάδες θα αγωνστούν μεταξύ τους για το πού θα μείνουν. Οι νικητές κερδίζουν τη διαμονή τους σε μια βίλα με πισίνες και όλες τις ανέσεις, η δεύτερη ομάδα θα μείνει σε ένα χωριό στις Φιλιππίνες, όπου θα πρέπει να βοηθούν και να συμβιώνουν με τους ανθρώπους που μένουν εκεί, προκειμένου να τους δίνουν τροφή και να τους βοηθούν στη διαβίωσή τους. Η τρίτη ομάδα θα χαθεί στη ζούγκλα και θα πρέπει να βρει τρόπο να επιβιώσει χωρίς να έχει τίποτα στη διάθεσή της. Μέσα από τα αγωνίσματα θα κρίνεται πού θα μένουν οι ομάδες την επόμενη εβδομάδα. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι κάθε εβδομάδα τρεις (ένας από κάθε ομάδα) και ο κόσμος θα σώζει τον έναν, ενώ οι άλλοι δύο θα πρέπει να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ακόμα και ο πιο αντιπαθής μπορεί να κάτσει. Δεν μπορείς να διώχνεις τόσο εύκολα τους ανθρώπους από τη ζωή σου. Γιατί στα reality να τους διώχνουμε τόσο εύκολα; Αν λέμε reality, να μιλήσουμε για πραγματική ζωή και όχι να μπορεί να διώξει ο ένας τον άλλο με ένα τηλεφώνημα. Αυτό είναι το Nomads. Μπορεί να κερδίσει κάποιος επειδή το αξίζει, ακόμα κι αν κανένας δεν τον συμπαθεί. Γιατί να κερδίσει το πιο συμπαθητικό παιδί; Τι κάνουμε αγώνα συμπάθειας;”, δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ανυπομονούμε για την πρεμιέρα λοιπόν.