POWER OF LOVE

Power of Love: Η σύντομη επιστροφή του Δώρου και Αθηνάς. Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου

Εδώ και μία εβδομάδα ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου βρίσκονται εκτός Power of Love για λόγους που οι δύο παίκτες δεν έκαναν ποτέ ξεκάθαρους. Το μόνο που γνωρίζαμε ήταν πως η Αθηνά δεν θα έμενε χωρίς τον Δώρο μέσα στο παιχνίδι και πως ο Κύπριος του Power of Love αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας οριστικοποιήθηκε και η αποχώρησή τους από το παιχνίδι. Το ζευγάρι ωστόσο επέστρεψε για λίγο ώστε να εξηγήσει τόσο στους συμπαίκτες του όσο και στο τηλεοπτικό τους λόγους αυτής της απόφασης και κυρίως για να αποχαιρετήσουν.

Κατά την είσοδό τους, η Αθηνά ήταν εκείνη που πήρε το λόγο. Όπως είπε δεν κρατάνε κακία σε κανέναν συμπαίκτη τους. «Σήμερα ήρθαμε να αποχαιρετίσουμε τα παιδιά γιατί ζήσαμε μαζί τους ωραίες στιγμές τρεις μήνες. Σε κανέναν δεν κρατάμε κακία, σας αγαπάμε. Ήρθαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο παιχνίδι». Ο Δώρος, κάπως πιο μαγκωμένος από την Αθηνά εξήγησε πως ο λόγος της αποχώρησης «ήταν και παραμένει υγείας», συμπληρώνοντας ότι έχει στείλει το report τόσο στην παραγωγή όσο και στο Μιχάλη. Στη συνέχεια η Αθηνά δήλωσε πως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα έξω.

Στη συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε από τον Δώρο να ξεκαθαρίσει με το Σωκράτη το ζήτημα που προέκυψε με την αναφορά του Δώρου στον πατέρα του Σωκράτη. Στην τοποθέτησή τους ο Δώρος ανέφερε ότι «κάποιοι από εδώ άγγιξαν και δικά μου ζητήματα», υπονοώντας το γεγονός ότι είναι πατέρας ενός παιδιού. Ο Σωκράτης ανταπάντησε «κάποιοι, όχι εγώ», ενώ η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε πως η Αθηνά ήταν εκείνη που είχε κάνει την πρώτη αναφορά στα προσωπικά του και στο ότι είναι πατέρας». Ουπς.

«Εμείς ήρθαμε για να πούμε ότι ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα παιδιά», είπε η Αθηνά.