WATCHLIST

7 σειρές που μπορείς να δεις τώρα που τελείωσε το Survivor

Τελείωσε το Survivor (επιτέλους) και αυτό σημαίνει ένα πράγμα- ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσεις μια σωστή παραγωγή, καλογυρισμένη με αρχή, μέση και τέλος που δεν μοιάζει με μαραθώνια μεσημεριανή εκπομπή.

Αν, λοιπόν, είχες συνηθίσει να περνάς τα βράδια σου με το Survivor και τώρα νιώθεις ένα κενό που μεγαλώνει μπορείς να χαλαρώσεις στον καναπέ σου, να κάνεις login στο Netflix και να δεις μια από τις παρακάτω σειρές.

Glow

Ξασμένα μαλλιά, ψηλόμεσα κορμάκια, έντονα κραγιόν και μπλε σκιά· γυναίκες που παλεύουν (κυριολεκτικά) να κερδίσουν τη θέση που τους αξίζει στο Hollywood ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν πτυχές του εαυτού τους, που δεν γνώριζαν. Όλα αυτά μπλέκονται με φουλ 80’s αισθητική στη μουσική και στη σκηνοθεσία και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικό. Στα plus της υπόθεσης, η υπέροχη Alison Brie.

Gypsy

Καλησπέρα στη σκοτεινή πλευρά της Naomi της Watts, πολύ μας αρέσει και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τη γνωρίζουμε επιτέλους. Το ψυχολογικό θρίλερ έχει 10 επεισόδια της μιας ώρας και θα σε καθηλώσει με την επιβλητική σκηνοθεσία και φυσικά την ερμηνεία της Naomi ως ψυχολόγο με διαταραγμένη προσωπικότητα.

The Ranch

Αν σου είχε λείψει ο Ashton Kutcher και θέλεις ένα ανάλαφρο sitcom που δεν απαιτεί ιδιαίτερα την προσοχή σου τότε το Ranch είναι ιδανικό για σένα. Κλασσική αμερικάνικη οικογένεια με ράντσο στην άκρη του πουθενά και έναν γιο που δεν κατάφερε να γίνει ο διάσημος αθλητής που ήθελε.

Designated Survivor

Ύστερα από μια επίθεση στην Αμερική, κατά την οποια πεθαίνει ο Πρόεδρος της Αμερικής και κυριολεκτικά ΟΛΟ το επιτελείο του, ο Designated Survivor (αυτός δηλαδή που έχει καθοριστεί από την κυβέρνηση ως το άτομο που θα αναλάβει την Προεδρία) πρέπει να διαχειριστεί όλη την παράνοια που επικρατεί γύρω του. Ο Kiefer Sutherland επιστρέφει ως σωτήρας, αυτή τη φορά σε ένα διαφορετικό ρόλο, που του πάει πολύ.

Dear White People

Μια από τις καλύτερες σειρές που είδαμε φέτος στο Netflix, βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του Justin Simien βλέπουμε τη ζωή στο κολλέγιο μέσα από τα μάτια των μαύρων φοιτητών του ύστερα από μια σειρά ρατσιστικών επιθέσων. Μια σειρά που αξίζει να δεις, όχι μόνο για το entertainment της υπόθεσης, αλλά γιατί αναλύει με μοναδικό τρόπο τι σημαίνει να είσαι μαύρος στην Αμερική.

Master of none

Αχ, ο Aziz. Ο Aziz στη δεύτερη σεζόν του Master of None μας ταξιδεύει στην Ιταλία, μας μαθαίνει να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή, μας ξελιγώνει με τις μακαρονάδες που τρώει και μας ξεμυαλίζει με τον έρωτά του. Όλα αυτά υπό τους ήχους της Mina και άλλων εξαιρετικών μουσικών επιλογών.

Flaked

Ο Chip είναι ένας πρώην αλκοολικός, ο οποίος κυκλοφορεί με το ποδήλατό του στη Venice, μια πανέμορφη γειτονιά τους Λος Άντζελες. Φτιάχνει έπιπλα, πηγαίνει στα meetings των ΑΑ και προσπαθεί να ζήσει τη ζωή του χωρίς δράματα. Προφανώς αυτό το πλάνο δεν πάει καθόλου καλά. Must, must watch!