SARAH JESSICA PARKER

Sex and the City: Οι αρχικοί τίτλοι έναρξης δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτούς που είδαμε τελικά

HBO

Λίγη ώρα ψάξιμο στο YouTube για τα deleted scenes του ''Sex and the City'' (νοσταλγίες!) ήταν αρκετή για να πέσουμε πάνω σε ένα βίντεο που άλλαξε στο έπακρο την εικόνα που είχαμε στο μυαλό μας για τους χαρακτηριστικότατους τίτλους έναρξης της αγαπημένης σειράς των γυναικών.

Σε αυτούς, η Carrie –κατά κόσμον Sarah Jessica Parker– εμφανίζεται στους δρόμους του Μανχάταν με την tutu – σύμβολο του SATC να περνά δίπλα από το λεωφορείο με τη φωτογραφία της και να βρέχεται από τα νερά του δρόμου υπό τους ήχους της μουσικής που όλοι συνδέσαμε με τις τέσσερις πρωταγωνίστριες.

Να που, όμως, δεν ήταν αυτή η αρχική έμπνευση του δημιουργού της σειράς, Darren Star, ο οποίος έχει αποκαλύψει πως υπήρξαν δύο σενάρια για τους τίτλους έναρξης.

Το ένα ήταν αυτό που είδαμε τελικά. Το άλλο –που ήταν και η πρώτη λήψη- έδειχνε την Carrie να περνά δίπλα από το λεωφορείο χωρίς να λερώνεται, φορώντας ένα midi γαλάζιο φόρεμα, χαζεύοντας τη φωτογραφία της στο λεωφορείο.

Στο βίντεο που έχει διαρρεύσει, μάλιστα, δεν ακούγεται καν η μουσική της σειράς, καθώς πρόκειται για πλάνο που δεν μπήκε ποτέ στο μοντάζ.

”Μικρή η διαφορά”, θα μας πείτε. ”Κι όμως, τόσο ουσιαστική”, θα σας απαντήσουμε εμείς.

Μπορείτε να φανταστείτε τίτλους έναρξης SATC χωρίς ροζ top και tutu φούστα; Όχι, όχι και πάλι όχι.