WATCHLIST

SYTYCD: Ο μεγάλος τελικός και ο χορός του Ιωάννη Μελισσανίδη

Το χθεσινό 8ο live του So You Think You Can Dance ήταν και το τελευταίο αφού πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός, που ανέδειξε τη νικήτρια των 50.000 ευρώ και του αυτοκινήτου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τελικός έγινε σε γιορτινό κλίμα τόσο από την πλευρά των διαγωνιζόμενων που βρέθηκαν αυτούς τους μήνες στη σκηνή του σόου όσο και από την πλευρά της κριτικής επιτροπής και της παρουσιάστριας, Δούκισσας Νομικού.

Στην έναρξη, όλοι οι χορευτές παρουσίασαν τη δική τους, εντυπωσιακή χορογραφία, ενώ αμέσως μετά τη σκυτάλη πήρε η πολύ εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού και ξεκίνησε το διαγωνιστικό κομμάτι του σόου.

 

Στις ευχάριστες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν μια χορογραφία που παρουσίασε ο Ιωάννης Μελισσανίδης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνασταντίνου Ρήγου, βασισμένη στο ποίημα “Ιθάκη” του Κωνσταντίνου Καβάφη, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

 

Από τον τελικό δεν έλειψε ο διευθυντής προγράμματος του Ant1, Γιάννης Λάτσιος αλλά και οι σέξι εμφανίσεις τόσο της Δούκισσας Νομικού όσο και της Ελένης Φουρέιρα.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τον τελικό μας @giannislatsios

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

SO YOU THINK YOU CAN DANCE live 8 GRAND FINALE…… #dancegr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

 

Νικήτρια του σόου αναδείχθηκε η Εύα Σωμαράκακη.