SURVIVOR

Survivor 2: Έκλεψαν φαγητό οι παίκτες; Η απάντηση του Στέλιου Κρητικού

Instagram/survivorgreece

Ο Στέλιος Κρητικός που αποχώρησε πριν λίγο καιρό από το Survivor λύνει τη σιωπή του και μιλά για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι επιβίωσης κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο.

Ο πρώην παίκτης των Διασήμων στην προχώρησε σε αποκαλύψεις στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι. Ο Στέλιος είναι ένας παίκτης που ξεχώρισε για το ήθος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και γι’ αυτό άλλωστε είχε σύμμαχό του και τον κόσμο στις ψηφοφορίες. Ο τραυματισμός του, ωστόσο, του στοίχισε και του στέρησε την θετική ψήφο προς την τελική ευθεία του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Φαφούτη και το περιοδικό DownTown και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν υπήρχε θέμα κλοπής φαγητού στο φετινό Survivor. Θυμόμαστε άλλωστε ότι είχε προκληθεί μεγάλος ντόρος πέρσι όταν οι διάσημοι είχαν παραδεχτεί ότι αντάλλαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια για ένα σάντουιτς.

Η απάντηση που έδωσε ο ίδιος, λοιπόν, επί του θέματος είναι: «Οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ αυστηρές και δεν μας επέτρεπαν τίποτε από όλα αυτά. Βέβαια, το προσπαθήσαμε, αλλά τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα και περιορισμένα σε σχέση με πέρυσι, γιατί υπήρχαν πάρα πολλοί φρουροί».

Συνέχισε τονίζοντας πως: «Λογικό είναι να προσπαθήσεις να κλέψεις φαγητό όταν πεινάς και μυρίζεις τροφή κάπου εκεί έξω. Όμως, από το να το αισθανθείς μέχρι να το αποκτήσεις υπάρχει μεγάλη απόσταση. Εμείς φτάσαμε στην πηγή, αλλά δεν ήπιαμε νερό. Δεν χρειάστηκε, δηλαδή, να κλέψουμε γιατί μπορεί και να μας πρόλαβαν. Δεν θα σου πω τι έγινε ακριβώς, γιατί μου αρέσει να παίζω με γρίφους».

Τι θέλει να πει άραγε με αυτό ο Στέλιος Κρητικός; Άβυσσος η ψυχή των Survivors.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/survivorgreece