SURVIVOR

Survivor 2: Ανατροπή με Ιωάννα Πηλιχού και Δημήτρη Βλάχο εκτός παιχνιδιού;

NDP Photo Agency

Τις τελευταίες ημέρες τα ονόματα που ακούγονται για το Survivor 2 είναι πάρα πολλά χωρίς κανένας να μπορεί να επιβεβαιώσει και να μιλήσει για υπογραφές. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι οι παίκτες θα έχουν πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.

Ανατροπές της τελευταίας στιγμής; Φυσικά και υπάρχουν με τη συμμετοχή της Ιωάννας Πηλιχού και του Δημήτρη Βλάχου να παίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε Στη Φωλιά Των ΚουΚου ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, στο παιχνίδι επιβίωσης έχει προκύψει θέμα με την υπογραφή των συμβολαίων και τους όρους που αυτό περιέχει. «Εγώ μαθαίνω για την Ιωάννα Πηλιχού ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχει υπογράψει αυτή τη στιγμή. Μέχρι και Τρίτη θα φύγουν οι τελευταίοι. Το θέμα είναι κυρίως με τα συμβόλαια που έχουν δοθεί για υπογραφή. Και δεν είναι η μόνη! Είναι αυτή που μάλλον λέει τελικά “όχι”», είπε χαρακτηριστικά.

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η Κλεοπάτρα Πατλάκη ανέφερε πως από το Survivor φεύγει ο Δημήτρης Βλάχος και αντικαθίσταται από τον Αλέξανδρο Παρθένη. «Θεωρώ ότι είναι οι μπανανόφλουδες που δίνει η παραγωγή για να γίνει ο ντόρος. Ελευθερία Ελευθερίου, Ιωάννα Πηλιχού και Δημήτρης Βλάχος φωτογραφήθηκαν, στο κλειστό του Γαλατσίου έγινε η φωτογράφηση».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency