SURVIVOR

Survivor 2: H αποχώρηση του Χάρη Γιακουμάτου και τα δάκρυα των συμπαικτών του

Η Βιργινία Δικαιούλια ήταν η «εκλεκτή» του τηλεοπτικού κοινού κι ως εκ τούτου ο Χάρης Γιακουμάτος ήταν εκείνος που αποχώρησε από το Survivor 2 μετά τη ψηφοφορία. Η εξέλιξη αυτή ήταν ομολογουμένως μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές του φετινού παιχνιδιού. Όσα είπε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Χάρης ήταν πολύ ουσιαστικά.

«Μόνο χαρούμενος μπορεί να είμαι. Χαρούμενος όχι επειδή φεύγω, αλλά επειδή επιλέχθηκα να είμαι σε αυτό το παιχνίδι από τόσες χιλιάδες κόσμου. Επιλέχθηκα από τόσο κόσμο να ζήσω το ταξίδι μου μαζί μέχρι εδώ κι αυτό είναι τεράστια τιμή. Είμαι ευγνώμων που είμαι μέσα στους πέντε καλύτερους παίκτες του Survivor και ανάμεσα στους δύο καλύτερους άντρες του Survivor. Νιώθω υπερήφανος για τον εαυτό μου γιατί την πρώτη μέρα που μπήκα ένιωσα τεράστια στεναχώρια και θλίψη για το πώς θα το αντέξω όλο αυτό και νομίζω απέδειξα ότι συγκαταλέγομαι στους καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού. Και αυτό για μένα ήταν μεγάλη επιβράβευση. Όταν μπήκα θεωρούσα ότι είμαι από τους μέτριους ως κακούς παίκτες και δεν τα παράτησα ποτέ. Αυτό θα έχει σημασία για εμένα σε όλη μου τη ζωή και αυτό θα ήθελα να μείνει σε όλους τους ανθρώπους. Αυτό το στίγμα ήθελα να αφήσω. Να παλεύεις, να κοιτάς τα θετικά στοιχεία των άλλων για να γίνεις καλύτερός τους, μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Πάντα ξεπερνάμε και θα ξεπερνάμε τα όριά μας, αρκεί εμείς να το πιστεύουμε. Πραγματικά ευχαριστώ για όλη αυτή την εμπειρία που έζησα. Οποιαδήποτε στιγμή θα με κουράζει στη ζωή μου θα γυρνάω σ’ αυτές τις στιγμές. Κέρδισα ένα σπουδαίο έπαθλο. Νιώθω τους συναγωνιστές μου κοντινούς μου ανθρώπους»είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Γιακουμάτος. Οι συμπαίκτες του και ειδικά η Κατερίνα Δαλάκα, η Βιργινία Δικαιούλια και η Μελίνα Μεταξά, συγκινήθηκαν.

Μετά την αποχώρηση του Χάρη Γιακουμάτου, μπαίνουμε αισίως στην τελική ευθεία των δοκιμασιών στο Survivor 2, με τους 4 εναπομείναντες παίκτες να διαγωνίζονται στο αποψινό επεισόδιο σ’ έναν αγώνα που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα κρίνει κατά 50% το ποιος θα παραμείνει. Οι τρεις πρώτοι θα περάσουν στον ημιτελικό και οι δύο θα καταλήξουν στο μεγάλο τελικό, την ερχόμενη Παρασκευή, 13 Ιουλίου.