SURVIVOR

Survivor 2: Η άβολη ψηφοφορία και η σχέση του Ηλία με την Μελίνα

Στο τελευταίο παιχνίδι ασυλίας ο Ηλίας Γκότσης ήταν αυτός που κατάφερε να κερδίσει και να εξασφαλίσει μία θέση στην τελική τετράδα του Survivor. Οι Διάσημοι ήταν αναγκασμένοι να ψηφίσουν ένα μέλος της ομάδας τους και στη συνέχεια ο Ηλίας να δείξει άλλον ένα.

Από την κάλπη υποψήφια αναδείχθηκε η Βιργινία Δικαιούλια και ο Ηλίας ψήφισε τον Χάρη Γιακουμάτο για δεύτερο υποψήφιο.

Οι Διάσημοι την ώρα της ψηφοφορίας ένιωσαν άβολα λέγοντας πως έχει δημιουργηθεί μία δυνατή φιλία μεταξύ τους και πως το να βγάλουν κάποιον υποψήφιο ήταν πολύ δύσκολο.

Στον ημιτελικό πάνε οι Κατερίνα Δαλάκα, Μελίνα Μεταξά και Ηλίας Γκότσης ενώ μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος αποχώρησης θα προκύψει και ο τέταρτος.

Μετά την αποχώρηση του Νικόλα Αγόρου η ομάδα των Μαχητών έμεινε με έναν παίκτη, τον Ηλία, ο οποίος μένει μόνος τους στην καλύβα. Σε ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη ανέφερε πως πήγε η Μελίνα να του κάνει παρέα. Υπενθυμίζεται πως μετά την αλλαγή των ομάδων οι σχέσεις τους ήταν «στον πάγο».

«Ήταν ωραία η κίνηση. Εγώ την εκτιμώ πολύ γιατί έδειξε ενδιαφέρον επειδή γνώριζε πως είμαι μόνος μου. Έχω πει και στο παρελθόν πως ποτέ δεν είμαι κλειστός σε καμία κουβέντα, το ότι έχουν αλλάξει κάποια πράγματα μεταξύ μας δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συζητάμε ή να μιλάμε, μου άρεσε σαν κίνηση» ανέφερε ο Ηλίας.

«Μπορώ να πω πως ξέρω τον Ηλία περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη. Περάσαμε τις πιο δύσκολες στιγμές μαζί. Εκεί που χρειαζόταν κάποιος να είναι δυνατός ο ένας και να ανεβάζει την ψυχολογία του άλλου (ήμασταν μαζί) και τώρα δε θα μπορούσα πως πως είμαι μία χαρά με την ομάδα μου ας κάνει ό,τι θέλει.  Στην ουσία με τον Ηλία δεν πάθαμε κάτι, οι συνθήκες ήταν τέτοιες και ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες» συμπλήρωσε η Μελίνα.