SURVIVOR

Survivor 2: Ο παίκτης που δήλωσε ερωτοχτυπημένος με την Ροδάνθη και η αμήχανη στιγμή

Φαίνεται ότι ακόμα και σε άγριες συνθήκες επιβίωσης, ο έρωτας ανθίζει. Έτσι τουλάχιστον αποδεικνύεται στο Survivor όπου μετά το αγώνισμα στο επεισόδιο της Δευτέρας έγιναν αποκαλύψεις.

Η ελληνική ομάδα έχασε από την ομάδα της Ρουμανίας οπότε μαζί πήγε περίπατο και το έπαθλο για ένα δείπνο σε υπερπολυτελές εστιατόριο.

«Είναι πολύ όμορφο να αγωνίζεσαι μια καλή ομάδα και το θέλουμε πάρα πολύ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Μουρούτσος επιδοκιμάζοντας την ευστοχία και τις ικανότητες της ρουμάνικης ομάδας

«Μπορεί να χάσαμε. Πέφτουμε όμως; Δεν πέφτουμε», συμπλήρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης πριν απευθυνθεί στη ρουμάνικη ομάδα και συγκεκριμένα στον παίκτη Καταλίν ο οποίος τύχαινε να έχει τα γενέθλιά του εκείνη τη μέρα.

«Είναι κάτι που θέλεις να πεις για την ελληνική ομάδα;» τον ρώτησε ευθέως.

 «Σου είπα είναι τέλειοι! Επειδή ξόδεψα πολύ χρόνο στην Ελλάδα, θέλω να κάνω περισσότερους οπαδούς απ’ ό,τι έχω. Οπότε επειδή είναι και τα γενέθλιά μου, ίσως μπορούμε να πάμε όλοι σε ένα μεγάλο πάρτι. Να κάνουμε ένα δείπνο στο πάρτι και ίσως ερωτευτούμε. Έχετε όλα αυτά τα όμορφα κορίτσια. Δεν μπορώ να διαλέξω. Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο, αλλά… είναι πολύ μικρή για μένα», είπε εννοώντας την μόλις 19 ετών Ροδάνθη.

«Τα περαιτέρω θα τα πούμε στο εστιατόριο», είπε η Ροδάνθη χαριτολογώντας. «Ίσως αν τα γενέθλιά μου δεν είναι εντάξει, μπορούμε να κάνουμε ένα γάμο», σχολίασε όλο νόημα ο Ρουμάνος παίκτης ενώ η Ροδάνθη του ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά».

Για του λόγου το αληθές o λογαριασμός του Survivor στο Instagram ανέβασε και σχετική φωτογραφία.