SURVIVOR

Survivor 2: Χαμός στο συμβούλιο με τον Ηλία Γκότση να στρέφεται εναντίον Μελίνας και Χάρη

Η αναδιάρθρωση των δύο ομάδων του Survivor έχει αλλάξει εντελώς το κλίμα για αρκετούς παίκτες. Παίκτες που πρώτα ήταν φίλοι τώρα δεν μιλάνε καν μεταξύ τους και αντίστοιχα παίκτες έχουν έρθει πιο κοντά -σε φιλικό επίπεδο- με άτομα της άλλης ομάδας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αντιλαμβανόμενος τα προβλήματα που έχουν προκύψει μεταξύ των παικτών, έδωσε τον απαραίτητο χρόνο σε άτομα να τοποθετηθούν, προκειμένου να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις αλλά και να καταλάβει και ο ίδιος περί τίνος πρόκειται.

Η σύγχυση φαίνεται να προκλήθηκε από την μετακίνηση των πρώην Μαχητών (Μελίνα, Χάρης, Βιργινία, Κωνσταντίνος) στην ομάδα των διασήμων και παράλληλα από κάποιες συμπεριφορές των ίδιων απέναντι σε συμπαίκτες τους.

Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο πρόβλημα φάνηκε να το έχει ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά του απέναντι στη Μελίνα και τον Χάρη αφήνοντας αιχμές ότι εκείνοι είναι υπαίτιοι για την μεταξύ τους σχέση και υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος έχει κάνει προσπάθειες να έρθει κοντά, τουλάχιστον όσον αφορά την Μελίνα.

Η Μελίνα έδωσε τη δική της εκδοχή στα όσα περιέγραψε ο Ηλίας αφήνοντας εξίσου την εντύπωση ότι δε συμβαίνει κάτι από την πλευρά της, ενώ ο Χάρης Γιακουμάτος δεν έμεινε αμέτοχος και ζήτησε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα φορτίζοντας ακόμα περισσότερο το κλίμα στο συμβούλιο.

 

Kεντρική φωτογραφία: instagram/survivorgreece