SURVIVOR

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κέρδισε πολλά περισσότερα από 100.000 ευρώ

To Survivor έφτασε στο τέλος του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να είναι ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού επιβίωσης. Το σίγουρο και πολυπόθητο έπαθλο που κέρδισε ο Ντάνος της καρδιάς μας, είναι το χρηματικό, των 100.000 ευρώ.

Φυσικά, οι μήνες πείνας και κακουχίας στον Άγιο Δομίνικο, δεν εξαγοράζονται μόνο με εκατό χιλιάρικα, αφού η δόξα που κέρδισε ο Σκιαθίτης, δε θα ευνοήσει μόνο το νησί του.

Σύμφωνα με φήμες και δημοσιεύματα, ο Γιώργος είναι περιζήτητος για να πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνιες πολλών μεγάλων εταιρειών, προσθέτοντας έτσι αρκετά μηδενικά στις χρηματικές του απολαβές.

Η αγάπη που του δείχνει ο κόσμος, έκανε μια μεγάλη, πολυεθνική εταιρεία γαλακτοκομικών να του προσφέρει 600.000 ευρώ – σύμφωνα με δημοσίευμα του “Λοιπόν”, ώστε να τον δεσμεύσει με συμβόλαιο δύο ετών για να διαφημίζει τα προϊόντα της. Το σενάριο, μάλιστα, λέει πως ο Γιώργος θα χαλαρώνει στην παραλία απολαμβάνοντας κάποιο γιαούρτι, μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα.

Επίσης, έχει ακουστεί πως μεγάλη εταιρεία ενεργειακού ποτού, του προσφέρει 200.000 ευρώ προκειμένου να αναδείξει την extreme ενέργεια που μπορεί να χαρίσει στον καταναλωτή, το προϊόν της.

Ακόμα, μια μεγάλη αντιπροσωπία αυτοκινήτων ακούγεται πως προσφέρει στον Ντάνο 20.000 ευρώ, αλλά και ένα αυτοκίνητο, ώστε να διαφημίσει το νέο μοντέλο της εταιρείας.

Στα πιο παράξενα που έχουν κυκλοφορήσει, είναι η πρόταση από brand εσωρούχων, η οποία μάλιστα θα απευθυνθεί και στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ζητώντας από τους δυο τους να παραστήσουν το ζευγάρι, με αντάλλαγμα 50.000 ευρώ για τον καθένα.

Στα τηλεοπτικά τώρα, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, δήλωσε ότι ο τηλεοπτικός σταθμός προτίθεται να κάνει συζητήσεις με τον Γιώργο Αγγελόπουλο προκειμένου να τον αξιοποιήσουν και τηλεοπτικά.

Μένει μόνο να δούμε αν όντως ο Ντάνος θα παίζει τελικά non-stop σε όλα τα διαφημιστικά διαλείμματα της ελληνικής τηλεόρασης.