WATCHLIST

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκαλύφθηκε on air η νέα της τηλεοπτική στέγη

Instagram/Tatistefanidou

Με χαμόγελο και συγκίνηση έκανε χθες έπειτα από τρία χρόνια στον αέρα του Epsilon την τελευταία της εκπομπή στο κανάλι η Τατιάνα Στεφανίδου. Ο αποχαιρετισμός της στους τηλεθεατές και η δυναμικότητα την οποία έβγαλε κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής της σχολιάστηκε σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Μαζί με τον σχολιασμό της η παρουσιάστρια έδωσε και την επιβεβαίωση για τις φήμες που θέλουν την Τατιάνα Στεφανίδου να εντάσσεται τη νέα σεζόν στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Παρόλο που η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου δεν αποκάλυψε κάτι στους τηλεθεατές της για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, σίγουρα θα χάρηκαν με την αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού ότι η νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ θα έχει και πάλι κοινωνικό χαρακτήρα.

«Ήταν πολύ δυναμικός ο τρόπος που αποχαιρέτησε. Η Τατιάνα αποχαιρέτησε και πάει αλλού… Κάνει να πούμε που πάει; Πάει στον ΣΚΑΙ. Όχι με κάτι διαφορετικό. Με κοινωνικότατη εκπομπή. Και πολλή δυνατή εκπομπή. 12:00 με 14:00. Εκεί που είναι Οι Αταίριαστοι. Τώρα μη με βάζετε να λέω πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Κεντρική φωτογραφία:Instagram/Tatistefanidou