Η Angelina Jolie κάνει τα ρεπό της βασίλισσας Ελισάβετ

Main Image

Η Angelina Jolie με την βασιλικότερη των εμφανίσεων στον Καθεδρικό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο.

Δεν χρειάζεται να σου μιλήσω για την ομορφιά της Angelina Jolie. Ξέρεις πολύ καλά ότι, η χολιγουντιανή ηθοποιός έχει τον τρόπο της να τραβά τα βλέμματα ακόμα κι όταν εμφανίζεται άβαφη, φορώντας ένα total black outfit, που σε άλλη περίπτωση θα σου περνούσε απαρατήρητο. Επομένως, δεν θα σου κάνει εντύπωση αν σου πω, ότι σε επίσημη εμφάνισή της στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο, η όμορφη Angelina έκλεψε τις εντυπώσεις.

Inline Image Leon Neal/PA via AP

ADVERTISING

Λόγω ασθένειας της βασίλισσας Ελισάβετ, η Angelina Jolie βρέθηκε στην επίσημη τελετή για τον εορτασμό της επετείου «The Most Distinguished Order of Saint Michael and Saint George». Ομολογουμένως, στάθηκε κάτι παραπάνω από αντάξια των απαιτήσεων μίας τέτοιας περίστασης και δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να σου πω ότι με ευκολία θα ξεπερνούσε στιλιστικά και την Kate Middleton αλλά και την Meghan Markle. Βέβαια καμία δεν ήταν εκεί για να μπορώ να έχω αποδείξεις αλλά το σίγουρο είναι ότι η ηθοποιός έμοιαζε με πραγματική γαλαζοαίματη. Μπορεί να ευθύνονται και οι υποκριτικές της ικανότητες, αλλά σίγουρα δεν κάνει μεγάλο κόπο για να φτάσει σε αυτό το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

Inline Image Leon Neal/PA via AP

Γι' αυτή της την εμφάνιση διάλεξε ένα ιβουάρ φόρεμα Ralph & Russo, έπιασε τα μαλλιά της σε ένα αυστηρό σινιόν και δεν παρέλειψε το απαιτούμενο για μία τέτοια εμφάνιση headpiece. Στις ίδιες αποχρώσεις με το φόρεμα κινήθηκαν τόσο οι γόβες τις όσο και το clutch, το οποίο όμως είχε μία metallic υφή, ενώ δεν παρέλειψε να φορέσεις σατέν γάντια επίσης ιβουάρ.

angelina-jolie

ADVERTISING

 

Δεν νομίζω να παρατήρησες κάποιο ψεγάδι εσύ, γιατί εμείς απλά την απολαύσαμε.

Κεντρική φωτογραφία: Leon Neal/PA via AP

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.