ANGELINA JOLIE

Το monochrome outfit της Angelina Jolie είναι η επιτομή της κομψότητας

AP IMAGES

H Angelina Jolie έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση και μας θυμίζει πόση λάμψη και κομψότητα μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος πάνω του. Έχει εμφανιστεί σε κόκκινα χαλιά και σε έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό και τώρα βρίσκεται στο Παρίσι για τα γυρίσματα ενός διαφημιστικού spot για το άρωμα του brand καλλυντικών, στο οποίο είναι βασικό πρόσωπο και πραγματικά δίνει μαθήματα στιλ με το outfit της.

H 42χρονη ηθοποιός εμφανίζεται να μυρίζει το άρωμα με ένα nude look. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων επέλεξε μία ζεστή nude απόχρωση σε παντελόνι, top, παλτό και gold, metallic γόβες. Η Angelina Jolie είναι λάτρης των ουδέτερων χρωμάτων καθώς και του μαύρου, τα οποία επιλέγει σε κάθε της εμφάνιση, είτε πρόκειται να περπατήσει στο κόκκινο χαλί, είτε σε μια πιο απλή εμφάνισή της.

 

Η κόκκινη τσάντα που μπορείς να δεις στην έξοδό της από το κατάστημα είναι το βασικό χαρακτηριστικό που χρειάζεται για να σπάσει η μονοτονία του nude. H Angelina Jolie έχει τον δικό της τρόπο να κάνει το nude να φαίνεται εξαιρετικά κομψό και να το αναδεικνύει, αφού ταιριάζει απίστευτα με το natural makeup look της και κάνει αντίθεση με τα σκούρα καστανά μαλλιά της.

Η Angelina Jolie είναι σαφώς μία από τις διάσημες που ξέρει πολύ καλά πώς να αναδεικνύει τις ουδέτερες αποχρώσεις. Σε αυτό το outfit κατάφερε να πετύχει ένα απόλυτα κομψό look που μπορείς κι εσύ εύκολα να κάνεις, είτε για το office look σου, κάνοντας copy το look της Angelina, είτε σε ένα πιο επίσημο γεγονός, αλλάζοντας το παντελόνι με μία pencil φούστα ή ένα φόρεμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP