CELEBRITY STYLE

Μόλις δεις την Monica Bellucci θα κόψεις καρέ, θα κάνεις αφέλειες και θα βάλεις πουά

Το απόγευμα της Τετάρτης η Monica Bellucci παρέλαβε το βραβείο ''Virna Lisi'' για την προσφορά της στην τέχνη. Έπρεπε όμως να παραλάβει κι ένα ακόμα βραβείο, αυτό της πιο υπέροχης παρουσίας που έχουν δει τα μάτια μας την τελευταία δεκαετία.

Φτωχό το λεξιλόγιο για να κάνει μια, έστω γλαφυρή, περιγραφή της ομορφιάς και της κομψότητάς της. Το σήμα κατατεθέν της παραμένουν οι γλυκιές αφέλειες που αγκαλιάζουν αυτό το υπέροχο πρόσωπο.

Το μακρύ μήκος στα μαλλιά δίνει τη θέση του σε ένα θηλυκό καρέ που στέκεται λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων. Μακιγιάζ ελάχιστο, ίσα ίσα για τη φρεσκάδα. Τι να το κάνει το μακιγιάζ παιδιά η Monica;

AP Photo/Andrew Medichini

Επέλεξε ένα μακρύ πουά φόρεμα, ένα μαύρο ζακετάκι και μαύρα booties. Ντύθηκε απλά αλλά είναι τέτοιο το εκτόπισμα που θεωρώ πως βλέπω μπροστά μου το νυφικό της Middleton με όλη την ουρά.

AP Photo/Andrew Medichini

Για την ιστορία η Virna Lisi ήταν βραβευμένη Ιταλίδα ηθοποιός. Στη μακροχρόνια καριέρα της στον κινηματογράφο και την τηλεόραση είχε συμμετάσχει σε πάνω από 100 παραγωγές. Το 1994 ερμηνεύει την Αικατερίνη των Μεδίκων στην ταινία εποχής La Reine Margot και κερδίζει το βραβείο David di Donatello καθώς και το αντίστοιχο βραβείο του Φεστιβάλ των Καννών.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Andrew Medichini