CELEBRITY STYLE

Τι φόρεσε η sexy Ελένη Φουρέιρα στην εμφάνισή της στη Eurovision

AP Photo/Armando Franca

Η Ελένη Φουρέιρα είναι γνωστή για το ταλέντο της στη σκηνή. Τραγουδά και χορεύει πάνω στα πανύψηλα τακούνια της με τέτοια ευκολία που πραγματικά απορείς. Επομένως είναι δύσκολο να μην απολαμβάνει κανείς την παρουσία της ενώ σαρώνει τη σκηνή, πόσο μάλλον όταν είναι πιο εκρηκτική από ποτέ, όπως εχθές στους ημιτελικούς της Eurovision 2018.

AP Photo/Armando Franca

AP Photo/Armando Franca

Μετά από πρόβες κι αλλαγές, η όμορφη Ελένη Φουρέιρα που εκπροσωπεί την Κύπρο σε αυτό τον διαγωνισμό, φόρεσε μία ολόσωμη φόρμα Vrettos Vrettakos, απόλυτα ταιριαστή με το ύφος όλης της σκηνικής της παρουσίας και φτιαγμένη με 590,000 κρύσταλλα Swarovski.

Όσο για τα παπούτσια της, ήταν αποτέλεσμα του Tsakiris Mallas και σχεδιάστηκαν ειδικά για την εμφάνιση αυτή της Ελένης Φουρέιρα αλλά και των χορευτριών που την πλαισιώνουν.

Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό, αφού η ωραία Ελένη ήταν τόσο sexy όσο και εντυπωσιακή και τα παπούτσια της ήταν σχεδόν ένα με τη λαμπερή δημιουργία Vrettos Vrettakos. Το σίγουρο είναι ότι η Ελένη Φουρέιρα έβαλε φωτιά στη σκηνή του διαγωνισμού στη Λισαβόνα και δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο με αυτή της την εμφάνιση. Μάλλον το ίδιο θα συμβεί και τη βραδιά του τελικού. Καλή επιτυχία!

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Armando Franca