CELEBRITY STYLE

Η Gigi Hadid σου δείχνει πώς να φορέσεις το shirt dress το χειμώνα

Η Gigi Hadid είναι γνωστό ότι δεν ακολουθεί τους στιλιστικούς κανόνες. Μπορεί να είναι από εκείνες που δεν προσπερνούν τις τάσεις της μόδας, αλλά δεν τις αφήνουν να αλλάξουν το προσωπικό τους στιλ. Το νεαρό μοντέλο, εξάλλου έχει όλα τα φόντα για να δώσει άλλη πνοή στην τάση που υιοθετεί και να τη φέρει στα μέτρα της.

Αυτό έκανε και στην πρόσφατη street εμφάνισή της, όπου φόρεσε ένα λευκό shirt drees και το συνδύασε με ένα ζευγάρι mules από τη συλλογή της ”EYE LOVE” σε συνεργασία με τον Stuart Weitzman.

Πρόκειται για μία συνεργασία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που επαναλαμβάνεται για 2η χρονιά και σκοπό έχει την ανέγερση σχολείων στην Γκάνα, τη Γουατεμάλα και το Λάος.

Η όμορφη Gigi φόρεσε ένα λευκό, μακρύ shirt dress μαζί με μία ζώνη σε ταμπά απόχρωση, που ταίριαζε με τα παπούτσια της. Χωρίς πολλά αξεσουάρ, παρά μόνο με ένα ζεστό παλτό μπορείς να φορέσεις κι εσύ το αγαπημένο σου shirt dress όπως η Gigi. Κι αν δε θες να φορέσεις mules, τότε μπορείς να τα αντικαταστήσεις με ένα ζευγάρι booties.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/gigihadid