CELEBRITY STYLE

Η Καμίλα επισκέπτεται την Ελλάδα ντυμένη στα λευκά

Eurokinisi

Ο πρίγκιπας Κάρολος προσγειώθηκε στην Ελλάδα μετά της συζύγου του, δούκισσας της Καρνουάλης, για μία επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας. Πρόκειται για την δεύτερη φορά που η Ελλάδα υποδέχεται επίσημα τον πρίγκιπα Κάρολο ενώ είναι η πρώτη φορά για την Καμίλα. Ο πρίγκιπας Κάρολος ξεκίνησε άμεσα τις προγραμματισμένες επισκέψεις και συναντήσεις του με την σύζυγό του να στέκεται κομψή στο πλάι του.

SOOC

Photo Credit: SOOC

Η Καμίλα, για την πρώτη της επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, διάλεξε το λευκό χρώμα για το outfit της. Η 70χρονη δούκισσα φόρεσε ένα λευκό φόρεμα σε ίσια γραμμή με ένα εντυπωσιακό κολιέ από πέρλες στο λαιμό ενώ ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι pumps σε αποχρώσεις του μπεζ. Τελείως απλή αλλά και κομψή, χωρίς φλυαρίες στιλιστικές και με διακριτικές πινελιές που αρμόζουν στον τίτλο της.

EUROKINISI

Photo Credit: Eurokinissi

Η Καμίλα επισκέφτηκε (με το ίδιο φόρεμα) το Μουσείο Μπενάκη μετά από πρόσκληση της Μπέτυς Μπαζιάνα. Αναμένουμε την επόμενη επίσημη εμφάνισή της και το χρώμα που θα διαλέξει καθώς απ’ ό,τι φαίνεται ακολουθεί τους ενδυματολογικούς κανόνες του παλατιού που προστάζουν άτυπα μάλλον τη μονοχρωμία.

 

Κεντρική φωτογραφία: Eurokinissi