CELEBRITY STYLE

Η έγκυος Kate Middleton παραδίδει μαθήματα στιλ στην Στοκχόλμη

AP IMAGES

Αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Kate Middleton είναι ακόμα πολύ δραστήρια κοινωνικά και φυσικά παραμένει στιλάτη. Η Δούκισσα του Cambridge έχει ξεκάθαρη αδυναμία στα παλτό, τα οποία επιλέγει με μεγάλη προσοχή και πάντα είναι ένα από τα δυνατά σημεία των outfits της. Τολμάει το χρώμα, ενώ δεν λέει όχι σε κομψά prints, όπως αυτό που φόρεσε στην πρόσφατη εμφάνισή της στην Στοκχόλμη.

Μαζί με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα William, βρέθηκαν στη σουηδική πρωτεύουσα για να συναντήσουν την Πριγκίπισσα της Σουηδίας Victoria και τον Πρίγκιπα Daniel. Η Kate Middleton κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις με το printed παλτό σε λευκό και κόκκινο καρό της Catherine Walker και το συνδύασε με σκούρα μπορντό παπούτσια και τσάντα.

 

Όμως και η πριγκίπισσα Victoria έκανε μία πολύ κομψή εμφάνιση, συνδυάζοντας δύο παστέλ αποχρώσεις και επιλέγοντας το ροζ για το πανωφόρι της.

Το προηγούμενο βράδυ, τα δύο πριγκιπικά ζεύγη δείπνησαν στην βρετανική πρεσβεία και για ακόμα μία φορά η Kate Middleton έδειξε το εκλεπτυσμένο της γούστο. Εμφανίστηκε με ένα μακρύ, floral φόρεμα Erdem με βικτοριανές αναφορές. Την λες και υπέροχη.

A post shared by yodona (@yodona) on

Η Πριγκίπισσα Victoria επέλεξε το πάντα safe μαύρο για τη δική της εμφάνιση, ενώ και οι δύο κυρίες είχαν τα μαλλιά τους πιασμένα σε αυστηρά updos.

 

Κεντρική φωτογραφία: Dominic Lipinski/Pool via AP