CELEBRITY STYLE

Η Kendall Jenner φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του Harper’s Bazaar και μιλά για τις κρίσεις πανικού

Η Kendall Jenner στα 22 της έχει καταφέρει να έχει μία τεράστια συλλογή από εξώφυλλα, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση. Ένα μοντέλο που έχει ακόμα πολλά να δώσει. Αν δεις την τελευταία της φωτογράφισή της για το Harper's Bazaar Ρωσίας θα καταλάβεις.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη συνέντευξη στην οποία η Kendall Jenner αφήνεται στις ερωτήσεις της Cara Delevingne. Φωτογραφίζεται φορώντας μία διάφανη κάπα Chanel ενώ «βροχή» πέφτει στο σώμα της. Φυσικά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και η Kendall Jenner χάρμα οφθαλμών.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

To cover girl του τεύχους Φεβρουαρίου για το Harper’s Bazaar εκτός από την διαφορετική συνέντευξη έχει και μία σειρά από φωτογραφίες που θα σε κάνουν να χαζέψεις και ακόμα μία φορά να επιβεβαιώσεις τη φήμη της ως ένα από καλύτερα top models της εποχής. Μεταξύ άλλων και ανάμεσα σε φωτογραφίες που σου κόβουν την ανάσα, η όμορφη Kendall Jenner παραδέχεται ότι παλεύει καθημερινά με το άγχος της και μιλά για τις κρίσεις πανικούς που την κάνουν να πετάγεται το βράδυ στον ύπνο της. Όσο για την αιτία, η ίδια δηλώνει «Όλα είναι τόσο φρικτά, είναι δύσκολο να αναφέρω ένα πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από πολλή αγάπη. Αν δείτε στο διαδίκτυο ο ένας λέει τα χειρότερα για τον άλλον και είναι δύσκολο να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Είναι δύσκολο να μην τρώγεσαι ζωντανός από όλη αυτήν την αρνητική ενέργεια».

Μεταξύ άλλων, η Kendall Jenner δίνει τη δική της απάντηση σε όσους την κατηγορούν -μαζί με όλα τα μοντέλα της γενιάς της- για το ότι δεν κοπιάζει αρκετά, όπως τα top models των προηγούμενων δεκαετιών. «Εξακολουθώ να δουλεύω 12 ώρες την ημέρα, ακόμα μερικές φορές και για ολόκληρα 24ωρα. Δε δουλεύουμε λιγότερο από τα μοντέλα της δεκαετίας του 1990», σημειώνει και συμπληρώνει ότι ακόμα και τώρα που είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα συνεχίζει να πηγαίνει σε casting και να κάνει όσα απαιτεί η δουλειά ενός μοντέλου. Προφανώς, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/harpersbazaarus