CELEBRITY STYLE

Kendall Jenner μου, τα παπούτσια σου (στο χρώμα του καλοκαιριού)

Η Kendall Jenner έκανε τo statement του καλοκαιριού. Το φούξια πρέπει να είναι μία από τις επιλογές σου. Αν επιλέξεις παπούτσι σε αυτό το χρώμα έχεις (σχεδόν) το στιλιστικό παιχνίδι κερδισμένο. Φορά βελούδινα ankle boots με μύτη από τον οίκο Balenciaga. Συνδυάζει τζιν κι ένα golden crop top. Απλή στο επάνω μέρος με τα παπούτσια να κάνουν αυτό το ''κάτι''. Να θυμάσαι πως δε χρειάζεται να υπερβάλλεις για να κάνεις εντύπωση. Ένα κομμάτι αρκεί για να αναβαθμιστεί ακόμα και το πιο απλό και συνηθισμένο σύνολο.

ΑΥΤΗ η εμφάνιση

 

Δώσε βάση στις λεπτομέρειες και κάνει δοκιμές. Ό,τι κι αν φοράς πρέπει να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου. Τα σχόλια των υπολοίπων θα τα χαρακτήριζα περιττά. Μία ερώτηση να κάνεις στον εαυτό σου μπροστά στον καθρέφτη. ”Μου αρέσω;” Στην κατάφαση πάρε κλειδιά και φύγε, στην άρνηση κάνε μία αλλαγή.

Για να μπουν στην ντουλάπα σου

Mid heel πέδιλα Tsakiris Mallas

 

Ιδανικά για εσένα που θες να συνδυάσεις άνεση και στιλ. Βασικό είναι να μπορείς να τα υποστηρίξεις. Τα περίτεχνο τακούνι θέλει προσοχή. Θα μας άρεσαν με μακριά παντελόνα αλλά και τζιν με γυρισμένο ρεβέρ. Θα τα περπατήσεις πολύ εύκολα και θα χορέψεις όλο το βράδυ.

Πέδιλα με λουράκι στον αστράγαλο Steve Madden

 

So sexy. Τα ψηλοτάκουνα λεπτεπίλεπτα πέδιλα είναι το must have της σεζόν. Τα τελευταία χρόνια, κάπως, τα είχαμε ξεχάσει αλλά τώρα έχεις σίγουρα ένα. Είναι σικ και κολακεύουν το πόδι. Αν οι γάμπες σου δεν είναι το σημείο που θέλεις να αναδείξεις καλό θα ήταν να μην τα φορέσεις με κοντό φόρεμα αλλά με κάτι που να φτάνει μέχρι τα μισά τους ή και πιο κάτω.

Πέδιλο με snakeskin τύπωμα Migato

 

Χοντρό τακούνι και φιάπα ίσον ύψος και ταυτόχρονη άνεση. Θα τα βλέπαμε με κοντό φόρεμα σε άλφα γραμμή ακόμα και με ένα T-shirt dress. Μη φοβηθείς το pattern και κάνε συνδυασμούς ανατρεπτικούς. Το floral ας είναι μία από τις επιλογές σου.

Εσπαντρίγιες Favela

Από το πρωί μέχρι το βράδυ οι εσπαντρίγιες είναι η λύση που ψάχνεις. Ταιριάζουν, κυριολεκτικά, με όλα. Με τζιν παντελόνια, με σορτσάκια, με φορέματα κάθε μήκους και σαλοπέτες. Δε θα βρεις κομμάτι που να μην μπορεί να συνδυαστεί με εσπαντρίγιες.

Πλατφόρμες Tsakiris Mallas

 

Καλοκαιρινό σχέδιο για να φανεί και το μανικιούρ. Οι πλατφόρμες χαρίζουν άνεση. Μας αρέσουν πολύ με αέρινα φορέματα αλλά και σορτσάκια.

Sneakers ECCO

 

Γιατί και η γυμναστική θέλει το στιλ της. Με κολάν ή και φόρμα είναι η σωστή επιλογή. Αν είσαι αθλητικός τύπος ξέρεις πολύ καλά πως τα sneakers φοριούνται και εκτός διαδρόμου. Μπορείς να τα φορέσεις με μακριά τούλινη φούστα και ένα μονόχρωμο T-shirt. Για δοκίμασέ το.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP