CELEBRITY STYLE

Οι μπότες της Μαρίας Ηλιάκη είναι η επόμενη αγορά σου

Οι μπότες φέτος έχουν κερδίσει έδαφος και είναι ψηλά στις προτιμήσεις κάθε γυναίκας. Ειδικά οι over the knee, που παλαιότερα ήταν απομονωμένες και ταίριαζαν σε πολύ συγκεκριμένα looks, φέτος έχουν σταθερή θέση το street style της καθημερινότητας.

Κι αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να τις φοράς το πρωί αλλά και το βράδυ, χωρίς να χρειαστεί να έχεις ένα extravagant outfit, τότε δες αυτές που επέλεξε η Μαρία Ηλιάκη και πώς τις συνδύασε και θα σου διαλυθεί κάθε αμφιβολία. Η παρουσιάστρια, επέλεξε ένα ζευγάρι μαύρες, σούεντ μπότες Migato με μία embroidered λεπτομέρεια στο τακούνι που ναι μεν τους χάριζε ένα επιπλέον touch στο στιλ, χωρίς όμως να τις κάνει τόσο έντονες ώστε να είναι υπερβολική επιλογή για την καθημερινότητα.

 

Φόρεσε τις over the knee μπότες σου με την metallic φούστα σου, όπως η Μαρία Ηλιάκη, ή με την midi, πλισέ φούστα και ένα πουλόβερ για ένα πιο casual street look. Φυσικά, μην ξεχνάς ότι ταιριάζουν άψογα με το little black dress και μπορούν άνετα να σε συνοδεύσουν σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι.

 

Κεντρική φωτογραφία: www.mariailiaki.gr