Το διαμαντένιο βραχιόλι της Meghan Markle και η σημασία του

Main Image

Το κρυμμένο νόημα πίσω από το βραχιόλι με τον σταυρό που φοράει η Meghan Markle.

Φαντάζομαι ότι δεν είναι απλό να γίνεις Δούκισσα και ακόμα περισσότερο να παντρευτείς έναν πρίγκιπα όπως ο Harry. Φαίνεται όμως ότι η Meghan Markle τα καταφέρνει μία χαρά και περνά με ευκολία όλες τις δοκιμασίες. Μέσα σε όλα αυτά που πρέπει να κάνει και να μάθει είναι και η βάπτιση, η οποία απαιτείται πριν τελεσθεί ο γάμος.

H Meghan Markle, λοιπόν, φαίνεται ότι βαπτίστηκε και υπάρχει ένα σημάδι που για κάποιος είναι η απόδειξη. Πρόκειται για το διαμαντένιο βραχιόλι με τον σταυρό που φορά τελευταία η προσεχώς Δούκισσα. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ένα βραχιόλι με σταυρό δωρίζεται σε όσους βαπτίζονται, μάλλον κάτι αντίστοιχο με τον δικό μας σταυρό που φοράμε σε αλυσίδα στο λαιμό.

ADVERTISING

Inline Image Ian Vogler/Pool via AP

Έτσι, αν είσαι λίγο παρατηρητική θα προσέξεις ότι η όμορφη Meghan φοράει στις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της ένα τέτοιο βραχιόλι και πιθανολογείται ότι είναι η ένδειξη της βάπτισής της. Η αλήθεια είναι ότι μία μικρή σύγκριση με την Meghan Markle πριν την μύησή της σε μέλος του βρετανικού παλατιού και μετά είναι ικανή για να αντιληφθείς την μεγάλη αλλαγή στο στιλ της.

ADVERTISING

Κεντρική φωτογραφία: Ian Vogler/Pool via AP

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.