CELEBRITY STYLE

Το κίτρινο φόρεμα της Melania Trump θα σου θυμίσει την πριγκίπισσα Bell της Disney

Το ζεύγος Trump βρέθηκε στην Αγγλία για μία επίσημη επίσκεψη και όπως ήταν αναμενόμενο, η Melania δεν άφησε κανέναν περιθώριο να περάσει απαρατήρητη. Μεταξύ πολλών επισκέψεων και συναντήσεων, οι δυο τους βρέθηκαν και στο Blenheim Palace στο Oxfordshire και μάλλον όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην 42χρονη Melania. Η ίδια έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι έχει τη δική της στιλιστική προσωπικότητα και την στηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

AP Photo/Pablo Martinez Monsivais

AP Photo/Pablo Martinez Monsivais

Αυτό έκανε για ακόμα μία φορά, αφήνοντας για λίγο κατά μέρους τα στενά midi φορέματα και τις αντίστοιχες φούστες. Γι’ αυτή την επίσημη εμφάνιση, πήρε έμπνευση από τις πριγκίπισσες της Disney ξεκάθαρα και συγκεκριμένα από την Bell. Φόρεσε ένα παλ κίτρινο φόρεμα J.Mendel, το οποία είχε ενσωματωμένη κάπα από το ίδιο chiffon ύφασμα. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με ένα απλό hairstyle για τα δεδομένα της ενώ από κοσμήματα αρκέστηκε σε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

AP Photo/Pablo Martinez Monsivais

AP Photo/Pablo Martinez Monsivais

Να σημειώσω για πολλοστή φορά ότι το κίτρινο φαίνεται να αυξάνει συνεχώς την επιρροή του στο στιλ, αφού όλο και πιο συχνά το βλέπουμε στο street style αλλά και σε επίσημες εμφανίσεις. Να σου θυμίσω την πιο πρόσφατη, αυτή της όμορφης Meghan Markle που διάλεξε ένα κίτρινο φόρεμα του Brandon Maxwell για επίσημη εμφάνιση στο πλάι του πρίγκιπα Harry.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!
 

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Pablo Martinez Monsivais