CELEBRITY STYLE

Η Μπέτυ Μπαζιάνα στις ΗΠΑ έκανε εμφάνιση που θα ζήλευε και η Brigitte Macron

Το ''Μπέτυ μου, πόσα λάθη χωράνε σε ένα φόρεμα;'' ανήκει πια στο μακρινό παρελθόν. Περίοδο προσαρμογής στα νέα στιλιστικά δεδομένα θα χαρακτηρίζαμε τα χρόνια που πέρασαν για την Μπέτυ Μπαζιάνα. Κάθε αρχή και δύσκολη, δε λένε; Σωστά τα λένε. Οι αστοχίες δίνουν τη θέση τους σε κομψές εμφανίσεις που ταιριάζουν στην κάθε περίσταση. Αυτό το τελευταίο είναι και το σημείο κλειδί.

Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται στις ΗΠΑ στα πλαίσια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο. Βρέθηκε στην οικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ με την Karen Pence να την υποδέχεται και να την ξεναγεί στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Το στιλιστικό της ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει. Από την επίσκεψη της Brigitte Macron στη χώρα μας είχαμε καταλάβει πως η συνέχεια θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα όμως η εμφάνιση στα λευκά ήταν έκπληξη (πολύ) ευχάριστη.

Λευκό midi φόρεμα με ντεκολτέ καρδιά συνδυασμένο με σακάκι χωρίς κουμπιά στην ίδια ακριβώς απόχρωση και χωρίς γιακά. Μία λεπτή μαύρη ζώνη τοποθετημένη πάνω από το σακάκι τόνισε τη μέση και δημιουργούσε το επιθυμητό shape.

Περνάμε σε τσάντα και παπούτσια. Μυτερές γόβες με μαύρο και διαφάνεια στα πλαϊνά, ένα από τα trends της σεζόν. Η τσάντα κι αυτή μαύρη και τετραγωνισμένη. Τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν επιμελώς ατημέλητο χαμηλό κότσο έδινε την ισορροπία στην όλη εμφάνιση.

 

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Εurokinissi