CELEBRITY STYLE

4 καλοκαιρινά outfits της Olivia Culpo για να πάρεις έμπνευση

Η Olivia Culpo είναι μία από τις πιο φρέσκες παρουσίες που έχει αρκετό ενδιαφέρον στο Instagram. Το όμορφο μοντέλο διατηρεί ένα profile το οποίο μπλέκει την προσωπική με την επαγγελματική ζωή, αλλά πολύ συχνά το στιλιστικό ενδιαφέρον είναι αυτό που σε κάνει να σταματήσει σε μία φωτογραφία της. Φυσικά, τα σωματικά  της προσόντα και το όμορφο πρόσωπό της έχουν αρκετό μερίδιο ευθύνης στο να σε κάνουν να χαζέψεις στη φωτογραφία της, αλλά οι στιλιστικές της επιλογές δεν πάνε πίσω.

Η 26χρονη Olivia είναι από εκείνες που ξέρουν καλά το παιχνίδι της μόδας, ακολουθούν τις τάσεις και φυσικά της φέρνουν στα μέτρα τους. Σύμφωνα με την ηλικία αλλά και το στιλ της, η Culpo δημιουργεί outfits που σίγουρα δείχνουν sexy, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για το δικό σου summer look. Γι’ αυτό παρακάτω θα δεις μερικά από τα outfits της Olivia Culpo, που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα για να φτιάξεις τα δικά σου καλοκαιρινά σύνολα.

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Δύο τάσεις σε ένα outfit. Το καρό του καλοκαιριού σε ένα matchy two-piece σύνολο που μπορεί να σε πάρει παντού αυτό το καλοκαίρι. Το καλύτερο είναι ότι μπορείς πολύ εύκολα να τα φορέσεις ξεχωριστά για να έχεις ακόμα περισσότερα outfits.

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Το total white είναι μία από τις πιο κλασσικές και πάντα επιτυχημένες επιλογές. Είτε είσαι στην πόλη, είτε στο νησί, προσαρμόζει το total white outfit σου στο στιλ και στην περίσταση και το σίγουρο είναι ότι θα έχεις ένα στιλάτο αποτέλεσμα.

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα με βολάν είναι ιδανικό για τις πιο αέρινες καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Συνδύασέ το με τους κρίκους σου και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή σανδάλια, ανάλογα πάντα με την περίσταση.

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Το floral mini φόρεμα μαζί με την ψάθινη τσάντα σου ή τη bamboo θα γίνει το outfit που θα λατρέψεις τα σαββατοκύριακα του υπόλοιπου καλοκαιριού.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!
 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/oliviaculpo