CELEBRITY STYLE

H Olivia Palermo ξέρει πώς να φορέσει το χρώμα της μέντας το χειμώνα

AP IMAGES

Λίγο να έχεις περιηγηθεί σε αυτήν εδώ την κατηγορία θα έχεις καταλάβει ότι έχω μία στιλιστική αδυναμία στην Olivia Palermo. Προφανώς ακολουθεί όλα τα τελευταία trends αλλά έχει έναν δικό της μοναδικό τρόπο να τα υιοθετεί και να τα προσαρμόζει σε κάθε περίσταση, πάντα με βάση το δικό της προσωπικό στιλ. Αν και συνδυάζει διαφορετικά prints και χρώματα που δεν συνηθίζεις να βλέπεις, δεν μοιάζει ποτέ υπερβολική. Επιπλέον, έχει μία πολύ σωστή αίσθηση των αποχρώσεων και τις επιλέγει πολύ σωστά, ανάλογα την εποχή.

Αυτό έκανε και με το χρώμα της μέντας σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Παρίσι, όπου βρισκόταν για την Couture Week. Φόρεσε μία cropped σαλοπέτα σε λευκό και moody-minty χρώμα με πλούσιες πιέτες στο κάτω μέρος που την έκαναν να μοιάζει με φούστα. Από μέσα φαινόταν το μαύρο μπουστάκι που διάλεξε ενώ αυτό που έκανε το outfit μοναδικό ήταν το jacket. Επίσης, σε minty απόχρωση και κεντημένο με πεταλούδες άλλαζε όλο το ύφος του outfit.

A post shared by @theproject_c on

Φυσικά, τα αξεσουάρ δεν είναι δυνατόν να περάσουν απαρατήρητα. Η Olivia ολοκλήρωσε την κομψή, παριζιάνικη εμφάνισή της με ένα τσαντάκι στην ίδια minty απόχρωση με το πανωφόρι και ένα ζευγάρι ankle-wrapped pumps σε nude χρώμα και τα δύο από τον οίκο Valentino.

 

Κεντρική φωτογραφία: Brent N. Clarke/Invision/AP