CELEBRITY STYLE

Ο πιο cool τρόπος να φορέσεις την belt bag, την απόλυτη τάση της σεζόν

H belt bag είναι η νέα τάση στις τσάντες που έχει αναδειχθεί από το street style. Οι διάσημοι σχεδιαστές έχουν δώσει πολλές και διαφορετικές εκδοχές του belt bag που είναι δύσκολο να μη βρεις μία κατάλληλη για 'σένα. Μέσα στις πολλές επιλογές σου είναι και αυτή που παλαιότερα μάλλον αποκαλούσες μπανάνα. Φυσικά δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό το αθλητικό τσαντάκι μέσης που θυμάσαι και η Rosie Huntington σου δείχνει έναν στιλάτο τρόπο να το φορέσεις.

Το όμορφο μοντέλο, συνδύασε ένα μαύρο belt bag με αλυσίδα από τον Alexander Wang με ένα κομψό outfit. Φόρεσε μαύρο cigarette pants, λευκό t-shirt κι ένα μπλε, καρό σακάκι και πέρασε χιαστί το belt bag.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

Εκτός από το styling tip που μπορείς να πάρεις από αυτή την εμφάνιση της Rosie Huntington, θέλω να σημειώσεις το πρακτικό στοιχείο που θα σε κάνει να θες ακόμα περισσότερο να αποκτήσεις ένα belt bag, αν δεν το έχεις ήδη. Δεν είναι ανάγκη να έχεις τέτοιου είδους belt bag για να τη φορέσεις χιαστί, αφού μπορείς εύκολα να προσαρμόσεις ακόμα κι εκείνες που δένουν σαν ζώνη. Σκέψου το σαν μία εναλλακτική της cross-body τσάντας που θα δώσει μία πιο cool διάθεση στο στιλιστικό αποτέλεσμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/styledumonde