Η Ζέτα Μακρυπούλια ντύθηκε Meghan Markle στην πρεμιέρα του ''Sunday Live''

Main Image

Το androgynous look της Ζέτας Μακρυπούλια που θύμισε το πρόσφατο της Meghan Markle.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε πρεμιέρα με τον Νίκο Μουτσινά στο «Sunday Live». Οι δύο παρουσιαστές εμφανίστηκαν με matching outfits για τα οποία είχε φροντίσει ο Δημήτρης Πέτρου. Μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα για τoν Νίκο Μουτσινά -καμία έκπληξη- και το ίδιο για την Ζέτα. Άλλη γραμμή φυσικά, πιο θηλυκή και χωρίς γραβάτα. Αντί για λευκό πουκάμισο, η παρουσιάστρια φόρεσε ένα λευκό, κρουαζέ top κι peep-toe γόβες.

dp

ADVERTISING

 

Ωραία εμφάνιση, αναμφίβολα, και μέσα στα trends της σεζόν. Το adrogynous outfit της Ζέτας Μακρυπούλια όμως μας θύμισε αρκετά έως πολύ το πρόσφατο της Meghan Markle που εκθείασε η Δέσποινα Δημά σε αυτό εδώ το site. Δημήτρης Πέτρου VS Alexander McQueen, Ζέτα Μακρυπούλια VS Meghan Markle. Ποια φόρεσε την τάση καλύτερα λες;

Inline Image John Stillwell/PA via AP

Νομίζω και οι δύο ήταν υπέροχες και η σύγκριση έγινε σχεδόν αυθόρμητα, αφού στηρίζουμε σαφώς τη διαφορετικότητα στο στιλ της Meghan και τα λόγια είναι περιττά σε κάθε εμφάνιση της όμορφης Ζέτας. Στηρίζουμε το black & white και το androgynous φυσικά.

ADVERTISING

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.