CELEBRITY STYLE

Οι καλύτερες εμφανίσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου με μαγιό

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι η ζωντανή απόδειξη ότι οι εμφανίσεις με ολόσωμα μαγιό δεν είναι καθόλου βαρετές, ίσα ίσα είναι πολύ σέξι και κομψές. Φέτος την έχουμε δει να πειραματίζεται με χρώματα και κοψίματα στα μαγιό, που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της και τονίζουν την μεσογειακή της ομορφιά. Εμείς συγκεντρώσαμε τις 6 καλύτερες εμφανίσεις της, που αποδεικνύουν ότι έχει εξαιρετικό beach style.

Εμπριμέ

Σε μια από τις πιο κομψές και ενδιαφέρουσες εμφανίσεις της, φοράει ένα μαγιό με αθλητικό κόψιμο και υπέροχα γεωμετρικά μοτίβα, που αυτόματα το κάνουν πιο κομψό.

NDP Photo Agency

Γκρι-ασημί

Τα metallics στα μαγιό είναι must, αλλά αν φοβάσαι να το τολμήσεις μπορείς πάντα να διαλέξεις ένα γκρι-ασημί σαν αυτό το μαγιό της Τόνιας.

all blue everything #sea #visitgreece #kefalonia #tbt

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) on

Χακί

Σε περίπτωση που νόμιζες ότι τα χακί μαγιό είναι βαρετά, δες λίγο την Τόνια και ξανασκέψου το.

NDP Photo Agency

Λευκό

Ένα κλασικό λευκό μαγιό δεν γίνεται να λείπει από τη τσάντα θαλάσσης. Συνδυάζεται τέλεια με τζιν σορτς για τις βόλτες στο νησί αλλά και με μακριά kimono, όπως το φοράει η Τόνια.

Summertime and the living is easy#serenity #summer #visitgreece #kefalonia

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) on

Μαύρο

Φυσικά το μαύρο ολόσωμο έχει μια ξεχωριστή θέση στις εμφανίσεις της Τόνιας, καθώς αναδεικνύει απίστευτα τα χρώματά της, τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε και εδώ.

Μαύρο μπικίνι

Και κλείνουμε με το μοναδικό μπικίνι, που την είδαμε να φοράει φέτος, το οποίο είναι σε στιλ 50’s με ψηλόμεσο κόψιμο, που κολακεύει τα πόδια της.

NDP Photo Agency