CELEBRITY STYLE

Το minimal outfit της Βίκυς Καγιά που θα θες να υιοθετήσεις

Αν και μόλις πριν λίγους μήνες πριν έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, η σιλουέτα της Βίκυς Καγιά μοιάζει να έχει επανέλθει πλήρως. Φυσικά, το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια, ήταν εξίσου στιλάτη και με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, αλλά το πρόσφατα post της θυμίζει το καλλίγραμμο σώμα που την έκανε διάσημη και το πάντα minimal και κομψό προσωπικό της στιλ.

H Βίκυ Καγιά καλωσορίζει την άνοιξη στο Instagram με ένα outfit σκανδιναβικής αισθητικής που το επικροτώ για πολλούς λόγους. Είναι άνετο, εύκολα προσαρμόσιμο σε πολλά διαφορετικά στιλ, μπορείς να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ και σίγουρα έχεις κομμάτια στην ντουλάπα σου για να το κάνεις κι εσύ.

A post shared by @vickykaya_ on

 

Συνδύασε ένα γκρι σκούρο τζιν παντελόνι, με ένα λευκό πουκάμισο σε άνετη, φαρδιά γραμμή ενώ ολοκλήρωσε το σχεδόν ασπρόμαυρο outfit με ένα ζευγάρι κολεγιακού τύπου παπούτσια με μαύρες κάλτσες. Ένα ευρύχωρο clutch σε γήινες αποχρώσεις και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου ολοκλήρωσαν το ανοιξιάτικο look της Καγιά και είμαι σίγουρη ότι θα το κάνεις copy πολύ εύκολα και με μεγάλη ευχαρίστηση.

My tip: Μπορείς πολύ εύκολα να δώσεις μία πιο χαρούμενη πινελιά, αντικαθιστώντας τις μαύρες κάλτσες με πολύχρωμες.