ANT1

Η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει μία Rouk Zouk πρεμιέρα ντυμένη στα λευκά

Η τηλεοπτική σεζόν έχει αρχίσει να βρίσκει σταδιακά τους ρυθμούς της και οι νέες εκπομπές έχουν ήδη κάνει πρεμιέρα. Μία από αυτές είναι και το αγαπημένο Rouk Zouk, που μπορεί να θυμάσαι από την πρώτη έκδοση, το οποίο επανήλθε πέρσι και σήμερα έκανε την πρεμιέρα της νέας σεζόν στον Ant1 με οικοδέσποινα την Ζέτα Μακρυπούλια.

Η όμορφη παρουσιάστρια, που από την περασμένη σεζόν μας έχει δώσει να καταλάβουμε ότι απολαμβάνει το παιχνίδι, υποδέχτηκε το κοινό της λαμπερή και φρέσκια, ντυμένη στα λευκά.

A post shared by @zeta_makripoulia_official on

 

Η Ζέτα, λοιπόν, καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό και τους παίκτες με ένα λαμπερό χαμόγελο που φώτιζε ακόμα πιο πολύ με το λευκό της φόρεμα. Σε αυτό το σημείο, θέλω να σημειώσω ότι η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται να ακολουθεί τα trends, αφού το φόρεμά της (για το οποίο είναι υπέυθυνος ο στιλίστας της Χρήστος Αλεξανδρόπουλος) συγκέντρωνε δύο από τα βασικά σημεία των φθινοπωρινών τάσεων.

Ασύμμετρο και one-shoulder off, το λευκό φόρεμα της Ζέτας είναι σίγουρα ένα κομμάτι που θα φορεθεί πολύ αυτή τη σεζόν. Η ίδια το ανέδειξε ιδανικά με τα χρυσά, ψηλοτάκουνα πέδιλα και το beauty look της, το οποίο επιλμελήθηκαν ο Στέφανος Βασιλάκης (hairstyle) και η Γωγώ Νικηφοράκη (μακιγιάζ).

Μία σύγχρονη Merilyn, η Ζέτα απέδειξε και πάλι ότι μπορεί να φορέσει τα πάντα και να είναι εκθαμβωτική είτε έχει τα μαλλιά της κάτω σε ανάλαφρες μπούκλες, είτε πιασμένα σε κομψά σινιόν, είτε επιλέγει το natural makeup look, είτε δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο scarlet red για τα χείλη της.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency