ΚΑΝΝΕΣ

Κάννες ’17 Red Carpet: Η φοβερή Susan Sarandon και η “πάλι τα ίδια” Emily Ratajkowski

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε. Είναι όλα έτοιμα; Έτοιμα. Το 70ο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών μόλις ξεκίνησε. Πέρα από τις ταινίες, οι ενδυματολογικές επιλογές είναι στο επίκεντρο.

Οικοδέσποινα της επετειακής τελετής έναρξης είναι η Ιταλίδα πρωταγωνίστρια κι αγαπημένη του Φεστιβάλ, Monica Belucci η οποία φίλησε επί σκηνής τον συμπαρουσιαστή της. Γιατί; Γιατί μπορεί.

Οι λαμπερές παρουσίες της πρώτης ημέρας πολλές όμως η Susan Sarandon αξίζει την αποθέωση. Η 70χρονη ηθοποιός είναι η γυναίκα που θα θέλαμε να γίνουμε όταν φτάσουμε σε εκείνη την ηλικία. Όμορφη, ακομπλεξάριστη και τολμηρή. Σε ευχαριστούμε που υπάρχεις Susan.

Κατά τα άλλα, η Emily Ratajkowski και η Bella Hadid ήταν μία από τα ίδια ενώ η Uma Thurman έκανε μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις της καριέρας της.

Eva Herzigova

Επέλεξε χρυσό φόρεμα Bottega Veneta με σκίσιμο στο πλάι.

Arthur Mola/Invision/AP

Emily Ratajkowski

Με φόρεμα Twinset και πέδιλα Giuseppe Zanotti η Emily έκανε μία ακόμα αποκαλυπτική εμφάνιση. Μάλλον, έχει έρθει η ώρα να κάνει μία αλλαγή στο στιλ της.

Arthur Mola/Invision/AP

Bella Hadid

Με τουαλέτα Alexandre Vauthier και κοσμήματα Bulgari η Bella Hadid. Την προτίμησή μας να δηλώσουμε για την περσινή εμφάνιση με το κόκκινο φόρεμα του ίδιου brand.

Arthur Mola/Invision/AP

Uma Thurman

Εξαιρετική Uma Thurman με Atelier Versace σε dusty pink απόχρωση. Μία από τις πιο σικάτες παρουσίες στο κόκκινο χαλί. Το κόψιμο στο ντεκολτέ είναι από τα αγαπημένα μας.

Arthur Mola/Invision/AP

Julianne Moore

Πάντα κάνει πολύ προσεκτικές εμφανίσεις. Το κόκκινο φόρεμα του οίκοι Givenchy έπρεπε να είναι λίγο διαφορετικό στο λαιμό.

Arthur Mola/Invision/AP

Robin Wright

Η ηθοποιός Robin Wright με αστραφτερό Saint Laurent by Anthony Vaccarello. Ίσως, η μοναδική που επέλεξε μίνι και δικαιώθηκε. Το μακρύ μανίκι έφερε την απαιτούμενη ισορροπία.

Arthur Mola/Invision/AP

Jessica Chastain

Ένα πολύ φορτωμένο Alexander McQueen φόρεμα επέλεξε η Chastain. Όλο το σύνολο ήταν πολύ λάθος. Καλύτερα να άφηνε το λαιμό της γυμνό, χωρίς κολιέ.

Arthur Mola/Invision/AP

Marion Cotillard

Δύο εμφανίσεις για την Marion Cotillard. Η πρώτη με βαρετό μαύρο Jean Paul Gaultier σε στιλ κορσέ και η δεύτερη πιο εκκεντρική με τζιν και μπλούζα Y/Project.

Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

Susan Sarandon

Λατρεία μεγάλη και παντοτινή. Η 70χρονη Sarandon επιλέγει κυπαρισσί βελούδο και τονισμένο ντεκολτέ. Και γιατί να μην το κάνει; Η καλύτερη παρουσία. Ναι, ήταν η καλύτερη παρουσία .

Arthur Mola/Invision/AP

Elle Fanning 

Η ηθοποιός επέλεξε μία εκκεντρική custom made δημιουργία δια χειρός Vivienne Westwood.

AP Photo/Thibault Camus

Lily-Rose Depp

Με αρχαιοελληνικό στιλ η Lily-Rose  επιλέγει ένα κομμάτι από την Cruise συλλογή του οίκου Chanel. Τα μαλλιά της καλό θα ήταν να είναι πιασμένα σε ένα χαλαρό κότσο.

AP Photo/Thibault Camus

 

Συνεχίζεται…