ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Κάννες 2018: Η Ελένη Μενεγάκη στο κόκκινο χαλί με κόκκινο MI-RO

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στο Φεστιβάλ των Καννών με τη L’Oréal Paris, Official Make-up Partner της 71 διοργάνωσης και το κόκκινο χαλί περίμενε να την υποδεχθεί. Εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Φεστιβάλ, η παρουσιάστρια επέλεξε κόκκινο, που είναι ένα από τα αγαπημένα της χρώματα και haute couture φόρεμα σε στενή γραμμή που ξέρει πως την κολακεύει.

Εμπιστεύεται τους MI-RO που δημιουργούν ένα στράπλες φόρεμα με παγιέτες και κρόσσια στο κάτω μέρος. Το look της ολοκληρώθηκε από εντυπωσιακά κοσμήματα Chopard, ένα ζευγάρι κόκκινα βελούδινα πέδιλα και ένα ασορτί clutch Casadei ενώ το beauty look της δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει κόκκινο κραγιόν.

To χτένισμά της, επιμελήθηκε ο Stéphane Lancien, L’Oréal Paris Hair Artist & Expert, ακολουθώντας την minimal, effortlessly hair style τάση, που επικράτησε στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών,

A post shared by @elenimenegaki on

 

A post shared by @elenimenegaki on

 

A post shared by @elenimenegaki on

H Ελένη, παρέα με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, παρευρέθηκε στην προβολή του φιλμ ”Sink Or Swim” (Le Grand Bain) και περπάτησε στο ίδιο κόκκινο χαλί με τις Global Ambassador του brand, όπως η Julianne Moore, η Jane Fonda, η Amber Heard και η Isabelle Adjani, αλλά και στο επίσημο cocktail dinner, που δόθηκε προς τιμή τους. Τέλος, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Γαλλική Ριβιέρα και με setting τη θρυλική Croisette beach, επισκέφθηκε το «πλατό» του The Worth It Show, by L’Oréal Paris.

Παράλληλα, η η
Ελένη Μενεγάκη θα έχει το αποκλειστικό
προνόμιο, να πάρει συνέντευξη από την
εμβληματική Jane
Fonda,
ως Πρέσβειρα της L’Oréal Paris, σε μια ανοιχτή
συζήτηση, πέρα από τις glamorous
στιγμές του red
carpet,
ενθαρρύνοντας τις γυναίκες παγκοσμίως
να ανακαλύψουν την αξία τους! Μια στιγμή
ορόσημο του Φεστιβάλ των Καννών, που
αποδίδει φόρο τιμής στον κινηματογράφο
και την ομορφιά, δυο στοιχεία χαραγμένα
στο DNA
της μάρκας. Μείνε
συντονισμένη στο επίσημο You
Tube
κανάλι της L’Oréal
Paris
 https://www.youtube.com/user/LOrealParisTV/
για περισσότερα
νέα από το χώρο της Ομορφιάς και του
Κινηματογράφου, καθ’ όλη τη διάρκεια
του Φεστιβάλ των Καννών.