ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Φεστιβάλ Βενετίας ’17: Jane Fonda και Robert Redford ξανά μαζί!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη χημεία των Jane Fonda και Robert Redford στις πιο ερωτικές κινηματογραφικές παραγωγές της χρυσής εποχής του αμερικανικού κινηματογράφου;

Από το ”Tall Story” του 1960 στο ”The Chase” του 1966 και από το ”Ξυπόλητοι στο Πάρκο” του 1967 στον ”Ηλεκτρικό Καβαλάρ” του 1979, το δίδυμο αυτό καθιερώθηκε ως ένα από τα πιο λαμπερά και επιτυχημένα της γενιάς του.

Φέτος, συναντιούνται ξανά στην ταινία ”Our Souls at Night”, η οποία έχει ήδη αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές. Έτσι, οι δυο πόζαραν ξανά μαζί στο κόκκινο χαλί, στη βραδιά της 1ης Σεπτεμβρίου του Φεστιβάλ Βενετίας 2017 θυμίζοντας μας τον λόγο που μας έκανε να τους αγαπήσουμε τόσο πολύ ως ζευγάρι.

Χαμογελαστοί και με νοσταλγική διάθεση, πόζαραν αγκαλιασμένοι στο photocall της νέας τους ταινίας και μας γύρισαν πολλά πολλά χρόνια πίσω. Αναμφίβολα πάντως, η εμφάνιση της Jane Fonda στα 79 της χρόνια, ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Με ένα κομψό jumpsuit σε λευκό χρώμα και χρυσή ζώνη Alberta Ferretti, γόβες Christian Louboutin, βραχιόλι και σκουλαρίκια Pomellato Tango και εντυπωσιακό clutch με την υπογραφή Salvatore Ferragamo, η οσκαρική ηθοποιός δεν θα μπορούσε παρά να συζητηθεί (ξανά) για το στιλ της.

 

Φωτογραφίες: AP