GRAMMY AWARDS

Το σημείωμα που ήταν κολλημένο στο φόρεμα της Lorde στα Grammys

Οι διάσημοι έδειξαν τη στήριξή τους στο κίνημα ''Time's Up'' στα φετινά Grammys, κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο. Άλλοι το κρατούσαν στο χέρι τους, άλλοι το είχαν στηρίξει στον καρπό τους και η Lorde απλά δεν ακολούθησε αυτή την κίνηση. Προφανώς θα αναρωτιέσαι ποιος είναι ο λόγος και πώς είναι δυνατόν η νεαρή τραγουδίστρια να απέχει από μία τέτοια κίνηση. Διάλεξε ένα διαφορετικό τρόπο για να περάσει το δικό της μήνυμα.

A post shared by Lorde (@lordemusic) on

 

Η Lorde έραψε στο πίσω μέρος του κόκκινου Valentino φορέματος ένα σημείωμα, το οποίο έγραφε ένα απόσπασμα από το ”The Apocalypse Will Blossom” της Jenny Holzer. Η ουσία του μηνύματός της ήταν ότι το χειρότερο είναι ο προάγγελος του καλύτερου για το οποίο παλεύουν όλες οι celebrities που έχουν ταχθεί υπέρ του κινήματος ”Time’s Up”.

A post shared by Lorde (@lordemusic) on

 

Να σημειωθεί ότι η Lorde στα φετινά Grammys ήταν υποψήφια για το καλύτερο album της χρονιάς μαζί με τους JAY-Z, Kendrick Lamar, Bruno Mars και Childish Gambino και ήταν η μόνη που δεν της ζητήθηκε να τραγουδήσει μόνη της στη σκηνή.  Μπορεί το βραβείο να πήγε στον Bruno Mars και η Lorde να μην τραγούδησε καν στη σκηνή των Grammys, αλλά το δικό της μήνυμα και ο τρόπος που το πέρασε επισκίασε τα γεγονότα και την έκανε να ακουστεί δυνατά.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/maisonvalentino