KARL LAGERFELD

Όσκαρ 2017: Στα μαχαίρια Meryl Streep – Karl Lagerfeld για το φόρεμα της ηθοποιού

Τα Όσκαρ, όπως και κάθε διοργάνωση, δεν είναι μόνο φώτα και λάμψη, έχουν και μερικά ενδιαφέροντα παρελκόμενα, όπως ας πούμε τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ηθοποιό Meryl Streep και το σχεδιαστή Karl Lagerfeld.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel κατηγόρησε πριν λίγες μέρες τη δημοφιλή ηθοποιό πως, μαζί με εκείνον, είχε προσεγγίσει κι έναν ακόμη σχεδιαστή για το φόρεμα που θα φορέσει στην αποψινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, ώστε να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή τιμή. Προσπάθησε με δεύτερη δήλωσή του να ελαφρύνει το κλίμα αλλά μάλλον αυτό δεν ήταν αρκετό για την ηθοποιό.

 

Φυσικά, η Meryl Streep δεν άφησε αναπάντητες αυτές τις κατηγορίες και μιλώντας στο E!News, δήλωσε τα εξής: “Αναφορικά με τη δήλωση του κυρίου Lagerfeld, δεν υπάρχει “παρεξήγηση”: ο Karl Lagerfeld, ένας εξέχων σχεδιαστής, δυσφήμισε εμένα, το στυλίστα μου και τον επιφανή σχεδιαστή του οποίου τη δημιουργία επέλεξα να φορέσω στα βραβεία Όσκαρ“.

Ενώ, συνέχισε αναφέροντας: “Η δήλωσή του προκάλεσε τη δυσφήμισή μου χωρίς να ελεγχθεί πρώτα ως είδηση. Κατά συνέπεια, αυτό το ψέμα σχολιάστηκε παγκοσμίως και εξακολουθεί, καλύπτοντας την ουσία που είναι η εμφάνισή μου στα Όσκαρ, η οποία συμπίπτει με το ρεκόρ που σημειώνω ούσα για 20η φορά υποψήφια. Αυτή η τιμή που νιώθω καλύπτεται στα media, στα μάτια των συναδέλφων μου και του κοινού από τη δήλωση του Karl Lagerfeld. Δεν το παίρνω αψήφιστα και η “γενναιόδωρη” δήλωση μετάνοιας του κυρίου Lagerfeld γι’ αυτή την “παρεξήγηση” δεν είναι συγγνώμη. Είπε ψέματα, ανακύκλωσαν τα ψέματα αυτά κι εγώ ακόμα περιμένω για μία συγγνώμη“.