ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Elle Women in Hollywood Awards 2017: Ένα κόκκινο χαλί με πολύ (Calvin Klein) στιλ

Το περιοδικό Elle διοργάνωσε την ετήσια τελετή βραβείων Women in Hollywood τη Δευτέρα το βράδυ και οι διάσημες γυναίκες που βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί ήταν εντυπωσιακές και κομψές.

Στο επετειακό τεύχος του Elle ”The Women In Hollywood Issue” πρωταγωνιστούν οι Tessa Thompson, Laura Dern, Cicely Tyson, Margot Robbie, Riley Keough, Kathleen Kennedy και Jennifer Lawrence.

Πώς είναι να είσαι γυναίκα στο Hollywood; Πώς είναι να απαντάς μόνο σε ερωτήσεις που αφορούν μόνο τα ρούχα και το μακιγιάζ σου; Πώς είναι να υποδύεσαι κακογραμμένους ρόλους και να θεωρείσαι ξεπερασμένη αν πατήσεις τα 40;

Πίσω στο κόκκινο χαλί για να δούμε τις εμφανίσεις και να κρατήσουμε tips που θα μας βοηθήσουν στα δικά μας στιλιστικά. Ο Calvin Klein πρωταγωνίστησε.

Cindy Crawford

Jordan Strauss/Invision/AP

Η Cindy Crawford με φόρεμα Calvin Klein. Μαύρο με λευκό, κλασικός και ασφαλής συνδυασμός αν δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Ο ένας ώμος κολακεύει και το midi αναδεικνύει τις γάμπες.

Jennifer Lawrence

Jordan Strauss/Invision/AP

Με Dior στο κόκκινο χαλί η Jennifer Lawrence που δείχνει να αγαπά ιδιαίτερα τον γαλλικό οίκο. Λιτό και χωρίς υπερβολές. Η δαντέλα προσθέτει στιλ χωρίς να είναι ”δύσκολη” στον συνδυασμό.

Margot Robbie

Jordan Strauss/Invision/AP

Με Calvin Klein και η Margot Robbie. Κλασική γραμμή με τα κοψίματα στο πλάι να είναι η σέξι πινελιά. Τα εκκεντρικά πέδιλα κάνουν ακόμα κι ένα βαρετό σύνολο να δείχνει προσεγμένο.

Kristen Stewart

Jordan Strauss/Invision/AP

Αγαπά τις ιδιαίτερες εμφανίσεις. Η Kristen Stewart με κοστούμι Antonio Berardi σε πορτοκαλί-καφέ floral. Αυτός ο χρωματικός συνδυασμός δεν είναι και ο καλύτερος. Δοκίμασε το πορτοκαλί με το μπεζ ή το καφέ με μαύρο.

Jessica Chastain

Jordan Strauss/Invision/AP

Η Jessica Chastain έχει βρει τι της ταιριάζει για αυτό και σπάνια κάνει στιλιστικά φάουλ. Το deux pieces Calvin Klein με τη μεσάτη κόκκινη φούστα και το λευκό πουκάμισο είναι από τα καλύτερα της βραδιάς.

Nina Dobrev

Jordan Strauss/Invision/AP

Με floral φόρεμα Prabal Gurung η Nina Dobrev στο κόκκινο χαλί. Κάτι έλειπε. Ίσως μία άλλη τσάντα; Μπορείς να συνδυάσεις ένα oversized σακάκι και να κάνεις τη διαφορά δημιουργώντας shapes.

Alessandra Ambrosio

Jordan Strauss/Invision/AP

Η σέξι Alessandra Ambrosio με ολόσωμη κολλητή και κεντητή φόρμα Zuhair Murad. Την έχουμε δει και με καλύτερα σύνολα. Η αλήθεια είναι αυτή.

Riley Keough

Jordan Strauss/Invision/AP

Η Riley Keough απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για την ρομαντικά vintage εμφάνισή της. Calvin Klein και αυτή. Ψηλόμεση φούστα και πουκάμισο με τονισμένους ώμους. Κομψή και στιλάτη. Κάνε copy.

Reese Witherspoon και Ava Phillippe

 

Μαμά και κόρη με Calvin Klein. Κοντό μαύρο φόρεμα για την Reese Witherspoon και πιο μακρύ ασπρόμαυρο για την Ava Phillippe.

Annabelle Wallis

Jordan Strauss/Invision/AP

Με ένα ιδιαίτερο Erdem η Annabelle Wallis στο κόκκινο χαλί. Κόκκινο και silver σε στιλ burlesque. Όταν το ντεκολτέ είναι τόσο κλειστό, πιάνεις τα μαλλιά σου και η εικόνα ”αναπνέει”.

Jaime King

Jordan Strauss/Invision/AP

Φοβερή Jaime King με παραμυθένιο Elie Saab. Τα βλέπεις Alessandra Ambrosio; Διαφάνεια και τούλι, δύο από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν. Αν θέλεις να τονίσεις τη μέση σου βάλε μία λεπτή ζώνη. Αν δε θέλεις να φαίνεται επίλεξε μία στο ίδιο χρώμα με το ρούχο για να ”χαθεί”.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP